_______________________________

Iδού έρχομαι ταχέως !!!

Iδού έρχομαι ταχέως !!!

01--ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ – Μεταφορά: Σπύρου Φίλου 12--ΘΕΜΑ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΗΣΕ Ο ΘΕΟΣ…

ΦωτόΦωτό


01--ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ –
Μεταφορά: Σπύρου Φίλου
 12--ΘΕΜΑ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΗΣΕ Ο ΘΕΟΣ…

 Ο άνθρωπος σήμερα, όση μόρφωση και να έχει πάντα ως προς το εγώ του, θα είναι με το προπατορικό του αμάρτημα αμαρτωλός.
  Σήμερα αλήθεια είναι ότι φτάσαμε στα βάθη του διαστήματος στα βάθη της θάλασσας στην κάθε είδους, Τεχνολογία στον τομέα της ιατρικής και στην επιστήμη της γενετικής ποια επιστήμη να πρωτοπώ.
Έχουν γίνει μεγάλα επιτεύγματα. ακόμα και το Ιντερνέτ είναι σπουδαία τεχνολογία που εγώ μεταχειρίζομαι αυτή τη στιγμή ένα κόκο της άμμου στα πολλά του κομματάκια το ένα κομματάκι του και πάλι πολύ είναι.
  Όμως Πάντα θα έχουμε το αμάρτημα των πρωτόπλαστων. Θα το κουβαλάμε μαζί μας και το βλέπουμε αυτό άμα εξετάσουμε την πρόοδο που είπαμε να συμβαδίζει με την εξαθλίωση. Πηγαίνουμε στο Φεγγάρι αλλά πεινάει και διψάει  η Ινδία η Αφρική και τόσες άλλες χώρες. Και στις πλούσιες χώρες που είναι πολιτισμένες γίνονται όργια γίνονται εγκλήματα εκμεταλλεύονται τις αδύναμες χώρες, ακόμα και τα μικρά τους παιδιά τα κακοποιούν οι προοδευτικοί ευρωπαίοι. Διότι οι πρωτόπλαστοι δεν θέλησαν  να διδαχθούν από το Θεό και να είναι έτοιμοι να τους πει τώρα φάτε. Τώρα μπορείτε να αντιμετωπίσετε με σοφία και σύνεση τα πάντα.
Βλέπουμε, ο άνθρωπος, έχει πολύ γνώση αλλά, και πολύ από την άλλη, εξαθλίωση γιατί στην ουσία, είναι αμαρτωλός.
  Δεν έμαθε να σκέφτεται και τον άλλον, δεν έμαθε να καλλιεργεί την αγάπη μέσα του, είναι στην ουσία πάντα ακαλλιέργητος ως προς τις θεϊκές ιδιότητες. Διότι δεν κάθισε στο θρανίο του Θεού.
  Βιάστηκε  να φάει και να μάθει. Έκανε υπακοή στον εχθρό του Θεού και είδε ότι ήταν γυμνός μέσα και έξω και τον έπιασε τρόμος και πήγε και κρύφτηκε.
(Μια παρένθεση: Αυτό τώρα, ήρθε ο Χριστός να μας διδάξει: αγαπάτε αλλήλους, αγάπα τον πλησίον σου σαν τον εαυτό σου).
   Ξαναπάω λίγο πίσω στο ανδρόγυνο στο κεφ. 3 και στο εδάφια 8 που λέει: Και άκουσαν τη φωνή του Κυρίου του Θεού, να περπατάει στο παράδεισο προς το δειλινό και ο Αδάμ και η γυναίκα του κρύφτηκαν από το πρόσωπο του Κυρίου του Θεού, ανάμεσα στα δένδρα του Παραδείσου.
   Ο άνθρωπος τελικά όταν κάνει το κακό δεν έχει την αντοχή να το αντιμετωπίσει. Π.χ. είναι ένας κλέφτης η πρώτη του σκέψη είναι να κρυφτεί και να μην παραδεχτεί το σφάλμα του ότι έφταιξε στην πολιτεία παρ’ όλο που ήξερε ότι είναι κακό. Και όλες οι κακές πράξεις, ενώ το ξέρουμε είναι κακές, τις πράττουμε με ευκολία χωρίς συνείδηση, και μετά τρέχουμε να κρυφτούμε. Από το Θεό όμως που τα βλέπει και διαβάζει την καρδιά μας πως θα ξεφύγουμε; Ως προς τον Θεό λοιπόν όλοι είμαστε αμαρτωλοί και ας είμαστε επιστήμονες και ας είμαστε σπουδαίοι δεν παύει να είμαστε ένοχοι ως προς το προπατορικό αμάρτημα. Δόξα στον Κύριο που δεν μας άφησε στην κατάντια μας και έστειλε τον Ιησού Χριστό να μας λυτρώσει.
Πάντα Ειρήνη
Sultana.cha
 ΦωτόΦωτό