_______________________________

Iδού έρχομαι ταχέως !!!

Iδού έρχομαι ταχέως !!!

ΧΡΙΣΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ-02==-John Voulgaris


==02==-John Voulgaris
 Στην κατηγορία αυτή η προτροπή προς την αμαρτία βρίσκεται:

i) σε έναν άπιστο, μια που αυτός που δεν έχει δεχτεί την έναρξη για τη γνώση του αληθινού Θεού [που ονομάζεται έννοια «psykhicos», «είναι κάτω από την εξουσία της ψυχής»]? η ψυχή κατέχει πάνω κυριαρχία σε αυτό το πρόσωπο, και
ii) σε ένα χριστιανικό που είχε την έναρξη να γνωρίζουν το Αληθινό Θεό, αλλά η υποκίνηση της ψυχής είναι να κερδίσει πάνω από το πνεύμα κινήθηκε και κατά καιρούς γίνεται [«sarkicos '= αποκαλούμενη« υπό την κυριαρχία της σάρκας »] ενός σαρκικός Χριστιανός . Σάρκα εννοείται είτε η ψυχή μόνο, ή κανονικά είναι τόσο από το σώμα και την ψυχή αποτελείται μαζί.
γ) Το μυαλό στην ψυχή θα είναι

γ)        Το μυαλό στην ψυχή θα είναι είτε

θ)        Το μυαλό του έναν άπιστο, αυτός που δεν έχει δεχτεί την έναρξη για τη γνώση του αληθινού Θεού [που ονομάζεται έννοια «psykhicos», «είναι κάτω από την εξουσία της ψυχής»]? Το μυαλό κατέχει κορυφή έλεγχο του εν λόγω προσώπου

  ή

ii)       Ένας του οποίου το πνεύμα αρχίζει να ακολουθήσει τον Ιησού Χριστό έχει το μυαλό του που υπάγεται ως προς το πνεύμα. Στη συνέχεια, το πνεύμα έχει στην κορυφή τον έλεγχο του ατόμου [έννοια που ονομάζεται «pneumaticos», «είναι κάτω από την κυριαρχία του πνεύματος»]. Έτσι, ένας αληθινός Χριστιανός έχει τη δυνατότητα να μάθουν από το Λόγο του Θεού με τη βοήθεια του Πνεύματος του Θεού, ώστε να γνωρίζουν και να υπακούσει τις εντολές Του με το σώμα [βλ. παρακάτω].

Το μυαλό είναι το αλώνι του ιδέες? Είναι ο αγωγός που μεταφέρει ο Διάβολος κρυφά πληροφορίες και επινοεί πειρασμό να θέτουν ερωτήσεις κρυφά να εξαπατήσουν, να λάβει μια χριστιανική "off" ή μεθοδικά τον οδηγήσει "με τον τρόπο", που σημαίνει στενή- και από λάθος, από το True Way.

 Το σώμα ενός ανθρώπου έχει

α)        Η προτροπή προς την αμαρτία, η οποία είναι από τον Αδάμ χτίστηκε το που επηρεάζει την ψυχή μας και τη συμπεριφορά μας? Υπάρχουν και άλλες αδυναμίες στη φύση μας να προχωρήσουμε από το προπατορικό αμάρτημα.

Θα έχουμε πάντα αυτή την προτροπή και άλλες αδυναμίες στην διάθεση μας μέχρι να πεθάνουμε, ή έως ότου θα λάβουμε νέα άφθαρτο σώμα μας στην ανάσταση και την αρπαγή με την Παρουσία του Κυρίου μας. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να είναι σε συνεχή αγώνα ενάντια στην αμαρτία αυτό το σώμα   μεταφέρει? είναι σοφό για μας να θέσει το σώμα κάτω από την εντολή και υπακοή στο Πνεύμα [η άσκηση που ονομάζεται «εξουσία για τον εαυτό του τον έλεγχο», «egkrateia» έννοια].

β)       Οι πέντε αισθήσεις, με την οποία το σώμα μας μεταδίδει όλα τα είδη των αισθήσεων στην ψυχή.

γ)        Η έκθεση με το σώμα μας, με την οποία «θα πρέπει να αποδεικνύει την καλή, το ευχάριστο και καλά το τέλειο θέλημα του Θεού" (Ρωμ. 12:1,2).

δ)       Το γ) μπορεί να ακολουθείται από πρακτική εξάσκηση σε ειδικά κλήση μας από τον Κύριό μας, ενώ είμαστε στο σώμα σε μια πρόκληση για την υπηρεσία στο βασίλειο του Θεού.



Σάρκα πρέπει να είναι κανονικά κατανοητό από ψυχή και σώμα αποτελείται μαζί? Η σάρκα πρέπει να είναι πάντα επιφυλακτικός λόγω της αντίθεσής του προς το πνεύμα, που είναι η καρδιά μας.
SYNEXIZETAI