_______________________________

Iδού έρχομαι ταχέως !!!

Iδού έρχομαι ταχέως !!!

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ-01--John Voulgaris


TZΩN BOYLGARHS

01--John Voulgaris
Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΓΗΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΟΝ ΚΑΘΕ ΠΙΣΤΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ. Ως ΑΝΘΟΣ στην ψυχή, ως ΓΕΡΑΚΙ στο σώμα, με την αντανακλαστική σαν φως ταχύτητά του και ως νόστιμο ΣΤΑΦΥΛΙ στο πνεύμα. Έτσι μας περιγράφει την Αρπαγή στον Ησαΐα 18:5 !
«Διότι πριν του θερισμού, όταν το βλάστημα γείνη τέλειον και η αγουρίδα ωριμάση θα είναι σαν άνθος προς τον Θεό /άρωμα εκ του άνθους/, ο Οποίος διά κλαδευτηρίων [με ειδικά δικά Του ψαλίδια] θέλει κόψει τα κλωνίδια ...

[Κλωνίδιο, το μικρό κλωνί όπου το κάθε σταφύλι κρατιέται στο κλήμα, κι όταν κόβουμε το σταφύλι από εκεί το κρατούμε, το τσαμπί. Εννοούμε το πάνω μέρος του σταφυλιού, από εκεί που κρέμεται και μπορεί να ταλαντεύεται. Στο σημείο αυτό συνδέεται μεν με το κλήμα, αλλά μ’ αυτό ως στήριγμα γίνεται εκκρεμές να μπορεί να κινείται ελεύθερα μπρος-πίσω από την επίδραση της βαρύτητας, ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΩΠΟ ΛΕΠΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΛΩΝΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΤΟΥ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ, Ο ΘΕΟΣ ΚΟΒΕΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΣΤΑΦΥΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ, ΑΘΙΚΤΟ, ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΡΩΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΖΙ, ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΕΙ!]

...και τας κληματίδας αποκόψας θέλει αφαιρέσει [κληματίδες εννοεί τους άπιστους που κατόπιν τους παραπετάει στο επόμενο εδάφιο]» (Ησα. 18:5,6, Βάμβας).
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 
Θέμα: Είμαστε Πνεύμα, Ψυχή και σώμα ... VS ΣΑΡΚΑ. SPIRIT
Ημερομηνία: Τετ 27 Φλεβάρη 2013 14:38:12 -0500

MAN είναι το πνεύμα, έχει ψυχή, κατοικεί στο σώμα. Επομένως, ένα άτομο στα μάτια του Θεού είναι πλήρης. Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ σύμφωνα με την κατάσταση ενός ατόμου από την καρδιά. Man 's ΚΑΡΔΙΑ αποτελείται από δύο πνεύμα και την ψυχή, αλλά είναι βαθύτερο και μυστικές ιδιότητες του ανθρώπου φαίνεται στο πνεύμα του.  
Το πνεύμα του ανθρώπου μπορεί να είναι:
α) το υπόλοιπο της συνειδητής μας από το φθινόπωρο του ανθρώπου σε ανυπακοή στη Γένεση? οι συνειδητή εργάζεται ως ένστικτο σε Lert μας τη στιγμή είμαστε έτοιμοι να κάνουμε λάθος,
β) ένα νεκρό πνεύμα ή ως μια συνειδητή που κόβεται, ή 
γ) ένα πνεύμα ξεκίνησε από το Πνεύμα του Θεού και έχει γίνει ζωντανός όταν με την άσκηση της ελεύθερης βούλησης μας [το ένα μέρος της ψυχής] γινόμαστε γεννήθηκε από πάνω. Εμφανίζεται ως δεχόμαστε τον Ιησού Χριστό μέσω της πίστης σ 'Αυτόν ως Θεό, και Υπήρξε ο Κύριος της ζωής μας.
Ψυχή του ανθρώπου έχει:
α) Η βούληση να αποφασίσουν και έτσι μπορούμε να κάνουμε τη δέσμευση να δεχτείς τον Ιησού Χριστό ως Κύριο και ακολουθούν μετά από Αυτόν, ώστε να γνωρίζουν και να υπακούσουν τις εντολές Του για το υπόλοιπο της ζωής μας. 
β) Τα συναισθήματα, τα συναισθήματα, τις συνήθειες, τις αναμνήσεις, τα αξιοθέατα και τις εντυπώσεις από τον κόσμο γύρω μας. Αυτοί που επηρεάζονται από το κίνητρο που είναι η παρόρμηση, που ο καθένας από εμάς έχει ως πνευματικός πρόγονος γονίδιο από τον Αδάμ μας να κάνουμε κάτι καταστροφικό για τον εαυτό του ή / και σε άλλους [που ονομάζεται «αμαρτία» = «αμαρτία»].

Στην κατηγορία αυτή η προτροπή προς την αμαρτία βρίσκεται:

i) σε έναν άπιστο, μια που αυτός που δεν έχει δεχτεί την έναρξη για τη γνώση του αληθινού Θεού [που ονομάζεται έννοια «psykhicos», «είναι κάτω από την εξουσία της ψυχής»]? η ψυχή κατέχει πάνω κυριαρχία σε αυτό το πρόσωπο, και
ii) σε ένα χριστιανικό που είχε την έναρξη να γνωρίζουν το Αληθινό Θεό, αλλά η υποκίνηση της ψυχής είναι να κερδίσει πάνω από το πνεύμα κινήθηκε και κατά καιρούς γίνεται [«sarkicos '= αποκαλούμενη« υπό την κυριαρχία της σάρκας »] ενός σαρκικός Χριστιανός . Σάρκα εννοείται είτε η ψυχή μόνο, ή κανονικά είναι τόσο από το σώμα και την ψυχή αποτελείται μαζί.
γ) Το μυαλό στην ψυχή θα είναι
 SYNEXIZETAI