_______________________________

Iδού έρχομαι ταχέως !!!

Iδού έρχομαι ταχέως !!!

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ-05-ΘΕΜΑ: ΑΓΑΠΗ


03 - ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ

Σπύρου Φίλου τα κείμενα της Αγ. Γραφής
05-ΘΕΜΑ: ΑΓΑΠΗ - 05ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ
     Ο Κύριος, πριν από το Πάθος επάνω στο Σταυρό, μιλά στον Πατέρα, ότι επάνω στην γη ο ερχομός του, ήταν όλο δόξα, προς τον Πατέρα και το λέγει με πολύ ευθύνη των λόγων του . Ήταν  αλήθεια και ζητά την επιβεβαίωση του Πατέρα, να του δώσει δόξα ο Πατέρας. Διότι τίποτα μεμπτό δεν είχε ο Κύριος στη ζωή του. Είχε κάνει πράξεις αγαθές που όλες αποδίδονταν στον Πατέρα. Και   κανείς δεν μπορούσε να του προσάψει τίποτα μεμπτό πέρα από την  καλή φήμη, του διδασκάλου του αγαθού Κυρίου, του Κυρίου που συμπονά και σκύβει στον πόνο των ανθρώπων, ότι έκανε έργα καλά αγαθά και ο λαός ευεργετήθηκε, από όλες τις πλευρές. Και όλα αυτά τα έκανε για τον Πατέρα. Και τώρα ζητά να του δώσει επιβεβαίωση αυτής της καλής  φήμης.
 Ο Πατέρας του έδωσε κάποια υπόθεση στα χέρια του να την τελειώσει . Του ;έδωσε εξουσία σε κάθε τομέα, στην γη επάνω να μπορέσει να φέρει σε πέρας, την υπόθεση του ανθρώπινου γένους το οποίο είχε μολυνθεί  από την αμαρτία και έπρεπε να κινηθεί με την εξουσία του Πατέρα του Πνεύματος του Αγίου με υπακοή.
  Αυτή η εξουσία ήταν κατά παντός πονηρού πνεύματος ώστε ς να μπορέσει να γίνει Σωτηρία τέλεια στον άνθρωπο. Με προϋπόθεση να κάνει το θέλημα του πατέρα και να μην ξεφύγει από τον λόγο του. Να κάνει τα πάντα χωρίς να καταχραστεί την εξουσία Του. Αλλά,  Όλα να στρέφονται πάντα προς τον Πατέρα.
  Και εδώ βλέπουμε ότι ο Σατανάς θέλησε από τον Κύριο, στους πειρασμούς που του έκανε να την πάρει την εξουσία από τα χέρια του, όπως έκανε με τον Αδάμ.
  Του ζήτησε προσκύνηση για να του δώσει όλα τα βασίλεια ν γίνουν δικά Του.
  Του πρόσφερε κάτι που το είχε κλεμμένο από τον Αδάμ. Πράγματι όποιος δεν δεχθεί την Σωτηρία του Ιησού Χριστού είναι στην εξουσία του Σατανά
Ματθαίος κεφ.4: εδαφ.8
 8/.Τον παραλαμβάνει πάλι ο διάβολος σε ένα βουνό πολύ ψηλό, και του δείχνει όλα τα βασίλεια του κόσμου και τη δόξα τους,
9/.και του λέει: Όλα αυτά θα σου τα δώσω, αν πέφτοντας με προσκυνήσεις.
10/.Τότε, ο Ιησούς λέει σ' αυτόν: Πήγαινε, σατανά· επειδή είναι γραμμένο: «Τον Κύριο τον Θεό σου θα προσκυνήσεις και μονάχα αυτόν θα λατρεύσεις».
11/.Τότε, ο διάβολος τον αφήνει· και ξάφνου, ήρθαν κοντά του άγγελοι και τον υπηρετούσαν.
   Όμως ο Κύριος όχι μόνο δεν έπεσε στην παγίδα αλλά μεταχειρίστηκε και τον Λόγο του Θεού. Νίκησε τον πειραστεί γνωρίζοντας ότι η προσκύνηση ανήκει  στον Πατέρα και να τον υπακούσει και να εκτελέσει το έργο για το οποίο εξουσιοδοτήθηκε Και το Πνεύμα το Άγιο, του κατεύθυνε την ζωή του, με όλον τον καρπό μέσα Του .
Και ένας από τους πολλούς καρπούς είναι και η ΑΓΑΠΗ.
   Η εξουσία που του έδωσε ο πατέρας, ήταν με δική του θέληση να κατέβει διότι αγαπούσε τον άνθρωπο και ότι ήταν καλό να το κάνει επάνω στη γη έστω και με την θυσία του Εαυτού του και όπως το έκανε. Και ποια ήταν η αποστολή; Πέραν του να κάνει το καλό; Η Σωτηρία  του ανθρώπου από τον δυνάστη της αμαρτίας το Σατανά.
Ειρήνη Κυρίου και αγάπη σας αφήνω Αμήν
SULTANA. CHA