_______________________________

Iδού έρχομαι ταχέως !!!

Iδού έρχομαι ταχέως !!!

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ-03 - Θέμα: μας ονομάζει φίλους του και όχι δούλους -03

06--ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ
Μεταφορά Αγίας Γραφής Σπύρος Φίλος
03 - Θέμα: μας ονομάζει φίλους του και όχι δούλους -03
Λουκάς 12:4
 Και σε σας τους φίλους μου λέω: Μη φοβηθείτε από εκείνους που φονεύουν το σώμα, και ύστερα απ' αυτά μη μπορώντας να πράξουν κάτι περισσότερο.

Ο Κύριος κάνει μια διακήρυξη ότι δεν σας λέω δούλους πλέον αλλά φίλους μου διότι ο δούλος είναι υπό διαταγές χωρίς να ερωτάει. Ο Δούλος  δεν έχει γνώμη κάνει ότι του λένε, από δικαιώματα κανένα.
 Αλλά ο Θεός Πατέρας από την αρχή έβαλε μέσα στον άνθρωπο να έχει την ελευθερία του  να είναι ελεύθερο ον και να έχει γνώμη και οικειοθελώς να δηλώνει ποιόν και ποιο θέλει πως το θέλει και ποιόν να ακολουθεί και να προσκυνάει.
  Θεός θέλει τα πλάσματα του Ελεύθερα όχι συμφεροντολόγα. Προσκυνώ γιατί θέλω να τα έχω καλά με τον δυνατό και όταν δεν το έχω ανάγκη να τον πετώ. Και πάλι και αυτό είναι ελευθερία σκέψεις και πράξεις κακή βέβαια.
  Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μετά την υποδούλωση του ο άνθρωπος μόνο αμαρτωλά σκέπτεται.
 Ιωάννης 15:15
Δεν σας λέω πλέον δούλους, επειδή ο δούλος δεν ξέρει τι κάνει ο κύριός του· εσάς, όμως, σας αποκάλεσα φίλους, επειδή όλα όσα άκουσα από τον Πατέρα μου, σας τα φανέρωσα.
>>>
 Γι’ αυτό όταν ο Κύριος όταν μας απελευθέρωσε από το σκοτάδι και μας έφερε στο φως είμαστε ελεύθερα όντα και να το θέλουμε από ευγνωμοσύνη να είμαστε μαζί του και να ταπεινωνόμαστε κάτω από το χέρι Του και όχι δουλικά αλλά γιατί αναγνωρίζουμε τι πρόσφερε για μας.
Ειρήνη χαρά έλεος και χάρη του Κυρίου σε όλους μας.

Sultana, Cha
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
ΣΥΣΤΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΤΥΧΙΚΟΣ" -- http://www.tyxikos.gr/ READ OUR MAGAZINE

ΚΑΙ ΤΟ BLOG "ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ" -- http://neakaipalaia.blogspot.com/ READ OUR BLOG
==========================================================

ΝΙΚΗΤΩΝ(http://www.nikites.eu).