_______________________________

Iδού έρχομαι ταχέως !!!

Iδού έρχομαι ταχέως !!!

01--ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ – Μεταφορά: Σπύρου Φίλου 07 --ΘΕΜΑ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΗΣΕ Ο ΘΕΟΣ…

ΦωτόΦωτό
O ARHS MOY
01--ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ –
Μεταφορά: Σπύρου Φίλου
 07 --ΘΕΜΑ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΗΣΕ Ο ΘΕΟΣ…

Καλημέρα σε όλους. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ο Κύριος να σας ευλογεί..
Ζητώ την επιείκεια σας και να δείτε ότι κάνω μια προσπάθεια να πω αυτά που μου έδωσε στην καρδιά μου ο Θεός.
    Συνεχίζω με την προς Εφεσίους επιστολή Κεφ.2:εδάφ. από 5 έως 10
Κι ενώ ήμασταν πνευματικά νεκροί εξ' αιτίας των παραπτωμάτων μας, μας ξανάδωσε ζωή μαζί με τον Χριστό. Με τη χάρη του Θεού έχετε σωθεί. Μας ανέστησε μαζί με τον Ιησού Χριστό και μας έβαλε να καθίσουμε μαζί μ' αυτόν στα ουράνια. Έτσι με την αγάπη που μας έδειξε δια του Ιησού Χριστού φανερώνει στις μελλοντικές γενιές πόσο υπερβολικά γενναιόδωρα είναι η χάρη του. Πραγματικά με τη χάρη του σωθήκαμε δια της πίστεως. Κι αυτό δεν είναι δικό σας κατόρθωμα αλλά δώρο Θεού. Δε σωθήκατε με τα δικά σας έργα κι έτσι κανείς δεν μπορεί να καυχηθεί γι' αυτό. Είμαστε δημιούργημα του Θεού ο οποίος δια του Ιησού Χριστού μας έκανε καινούργιους ανθρώπους για να μπορούμε να κάνουμε καλά έργα που τα προετοίμασε ο Θεός για να είναι μ' αυτά γεμάτη η ζωή μας.
  Τα λέει τόσο όμορφα ο Απ. Παύλος που σχόλια δεν χωρούν.  Και  όμως δεν χρειάζονται τα έργα να μας σώσουν που συνήθως λέμε για την ψυχή μου.
 για την ψυχή μου φρόντισε Εκείνος. και όταν τον βάλω πρώτον στην ζωή μου θα μου πει και ποιά έργα θέλει να κάμω. όχι για να πάω στον ουρανό αλλά να είναι τα έργα μου ότι τον έχω στην καρδιά μου και επειδή είναι αγαθός ο Κύριος να είναι και τ έργα μου αγαθά.
  Στον ουρανό αφού τον δέχτηκα ίδη είναι το όνομα μου γραμμένο στο βιβλίο της ζωής και τον εμπιστεύομαι ότι θα βρεθώ κι εγώ μαζί του μια μέρα.

 Σας αφήνω ειρήνη      SULTANA.CHA
………………………………
01--ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ –
Μεταφορά: Σπύρου Φίλου
 09 --ΘΕΜΑ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΗΣΕ Ο ΘΕΟΣ…

Συνεχίζω λοιπόν επάνω στο αμαρτωλό εγώ μας.
Εφεσίους κεφ.2: εδάφιο 3-5 Έτσι λοιπόν σαν αυτούς ζήσαμε κι εμείς όλοι: ήμασταν δούλοι στις επιθυμίες μας και κάναμε ότι ήθελε το αμαρτωλό εγώ μας. Η αμαρτωλή μας φύση μας οδηγούσε όπως και τους υπόλοιπους ανθρώπους σε πράξεις που προκαλούσαν την οργή του Θεού. Ο Θεός όμως μας αγάπησε γιατί είναι πλούσιος σε έλεος κι έχει απέραντη αγάπη. Κι ενώ είμασταν πνευματικά νεκροί εξ' αιτίας των παραπτωμάτων μας, μας ξανάδωσε ζωή μαζί με τον Χριστό.
Αυτή τη ζωή που μου έδωσε ο Χριστός και την αποδέχτηκα μετανιωμένη για ότι είχα κάνει στη ζωή μου στα πόδια του σταυρού του  κύλησε η ζωή μου με ειρήνη στην καρδιά μου και με πολλές δυσκολίες μεγαλώνοντας 4 παιδιά και άλλα 4 εγγόνια γιατί τα κορίτσια μου παντρεύτηκαν μικρά και έπρεπε να γίνω πάλι μαμά. Το εγώ μου πάντα το έβρισκα μπροστά μου και πάντα κόντρα στο εγώ μου σε κάποια πράγματα που έπρεπε να υποχωρώ. και ακόμα το παλεύω αλλά όχι μόνη μου όπως νόμιζα στα νειάτα μου. Γι' αυτό μιλάω εκ πείρας ότι πρέπει να έχουμε υπομονή και αφιέρωση  του εαυτού μας στα χέρια του ώστε να ζούμε μέσα από Εκείνον. Και όταν λέει ζωή αγία εννοεί την αφιερωμένη και παραχώρηση του εαυτού μας. Εμείς πρέπει να νιώθουμε ότι το εγώ μας πέθανε γιατί το πήρε στο σταυρό ο Χριστός και σαν καινούργιοι άνθρωποι να προχωρούμε. Εκείνος πάντα μας συγχωρεί όταν είμαστε ειλικρινείς μαζί του. ξέρει την καρδιά μας πως χτυπά πως σκεπτόμαστε δεν μπορούμε να του κρυφτούμε. Ένας ψαλμός λέει και στα βάθη των θαλασσών να πάω εκεί είσαι.
Σας  αφήνω  Ειρήνη
SULTANA.CHA
«»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»