_______________________________

Iδού έρχομαι ταχέως !!!

Iδού έρχομαι ταχέως !!!

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ--Από Stavros Barotsakis


Από Χριστιανικό Μήνυμα
Από Stavros Barotsakis
Δια τι δε με κράζετε, Κύριε, Κύριε, και δεν πράττετε όσα λέγω; Λουκάς 6:46

Μπορεί να θεωρούμε τον εαυτό μας Χριστιανό/η, αν δεν ακολουθούμε τις εντολές του Χριστού, και η ζωή μας δεν είναι σύμφωνη με όσα δίδαξε, και δεν μοιάζει ούτε από μακρυά με τη ζωή Του; Ο Ιησούς Χριστός δεν ζητάει ιδεολόγους οπαδούς, αλλά πιστούς μαθητές, που θα είναι όχι μόνο ακροατές, αλλά εκτελεστές του Λόγου Του. Ανθρώπους αποφασισμένους να Τον ακολουθούν, βάζοντας Εκείνον πάνω απ όλα, μην λογαριάζοντας οποιοδήποτε κόστος. Πάνω από συγγενικούς δεσμούς, πάνω από την εργασία μας, πάνω από τα υπάρχοντά μας, πάνω από τα χόμπι μας, πάνω από το κόσμο, πάνω από την ικανοποίηση τις σάρκας μας, πάνω από το εγώ μας. Αν πάρουμε την απόφαση να γίνουμε πραγματικά μαθητές Του, τότε θα μπορούμε κι εμείς να λέμε:" Εις εμέ δε μη γένοιτο να καυχώμαι ειμή εις τον σταυρόν του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, δια του οποίου ο κόσμος εσταυρώθη ως προς εμέ και εγώ ως προς τον κόσμον". Γαλάτας 6:14. Η ζωή μας θα είναι ο Χριστός και μόνον. Το μόνο μας μέλημα θα είναι να ευαρεστούμαι Εκείνον. Ο Ιησούς, "απέθανεν υπέρ πάντων, δια να μη ζώσι πλέον δι' εαυτούς οι ζώντες, αλλά δια τον αποθανόντα και αναστάντα υπέρ αυτών". Β' Κορινθίους 5:15.
Σε μια εποχή που κυκλοφορούν πολλές ψευτοδιδασκαλίες που "γαργαλίζουν την ακοή" και νοθεύουν το καθαρό μήνυμα του Ευαγγελίου του Ιησού Χριστού, ο Κύριος μας καλεί να απαρνηθούμε τον εαυτό μας, και να ακολουθήσουμε Εκείνον, και το παράδειγμα που μας άφησε:
"Εάν τις θέλη να έλθη οπίσω μου, ας απαρνηθή εαυτόν και ας σηκώση τον σταυρόν αυτού και ας με ακολουθή. Διότι όστις θέλει να σώση την ζωήν αυτού, θέλει απολέσει αυτήν· και όστις απολέση την ζωήν αυτού ένεκεν εμού, θέλει ευρεί αυτήν". Ματθαίος 16:24-25...