_______________________________

Iδού έρχομαι ταχέως !!!

Iδού έρχομαι ταχέως !!!

XΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ--Voiceofgod Gr

http://youtu.be/XHmrBMgWBKc

Voiceofgod Gr
"και τη επαύριον εισήλθον εις την Καισάρειαν. Ο δε Κορνήλιος περιέμενεν αυτούς, συγκαλέσας τους συγγενείς αυτού και τους οικείους φίλους" ΠΡΑΞ.10:24. Τελικά ο Πέτρος πήγε.Έλαβε υπόψιν του όλα αυτά που είχαν συμβεί.Βλέπει ένα όραμα ακατανόητο που του προκαλεί ισχυρό τραυματικό σοκ,προβληματίζεται,επάνω στον προβληματισμό του το Πνεύμα το Άγιο χωρίς να του εξηγεί τον καλεί να μη διστάσει και τώρα, καλείται να συνθέσει όλα τα παραπάνω με τα παρόντα συμβάντα. Το αποτέλεσμα ήταν αυτοί που τον περίμεναν να βαπτισθούν εν Πνεύματι Αγίω.Ο συνδιασμός οράματος, εσωτερικής μαρτυρίας και γεγονότων οδηγεί στις εκπλήξεις του Θεού.
>>>>>>>>>>>>>>>>>
Voiceofgod Gr
"και τη επαύριον εισήλθον εις την Καισάρειαν. Ο δε Κορνήλιος περιέμενεν αυτούς, συγκαλέσας τους συγγενείς αυτού και τους οικείους φίλους" ΠΡΑΞ.10:24.

Τελικά ο Πέτρος πήγε.Έλαβε υπόψιν του όλα αυτά που είχαν συμβεί.Βλέπει ένα όραμα ακατανόητο που του προκαλεί ισχυρό τραυματικό σοκ,προβληματίζεται,επάνω στον προβληματισμό του το Πνεύμα το Άγιο χωρίς να του εξηγεί τον καλεί να μη διστάσει και τώρα, καλείται να συνθέσει όλα τα παραπάνω με τα παρόντα συμβάντα.

Το αποτέλεσμα ήταν αυτοί που τον περίμεναν να βαπτισθούν εν Πνεύματι Αγίω.Ο συνδιασμός οράματος, εσωτερικής μαρτυρίας και γεγονότων οδηγεί στις εκπλήξεις του Θεού.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>