_______________________________

Iδού έρχομαι ταχέως !!!

Iδού έρχομαι ταχέως !!!

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ-Από Elladios Graikos


Από Elladios Graikos
ΚΑΘΕ ΤΣΟΠΑΝΟΣ ΞΕΡΕΙ......
Κάθε τσοπάνος ξέρει πως ο λύκος πρέπει να σκοτωθεί, αν το κοπάδι του πρόκειται να ζήσει ειρηνικά. Κάθε αγρότης ξέρει πως τα ζιζάνια πρέπει να πεθάνουν, αν η σοδειά πρόκειται να είναι υγιής. Και κάθε γιατρός ξέρει πως ο κακοήθης όγκος πρέπει να αφαιρεθεί, αν ο ασθενής πρόκειται να ζήσει. Ω,είναι εύκολο για όλους μας να κατανοήσουμε πως ένας ιός πρέπει να καταστραφεί, προκειμένου να προστατευθεί ο λαός από κάποια επιδημία. Όλοι μας το καταλαβαίνουμε αυτό, αλλά πολλοί από εμας δυσκολευόμαστε να κατανοήσουμε πως ο Θεός πρέπει να καταστρέψει την αμαρτία με το φλόγιστρο της οργής Του, αν αυτός ο κόσμος που ζούμε πρόκειται να γίνει παράδεισος.

Andreas Papandreou Ναι μεν, αλλά ακριβέστερα καταλαβαίνω ότι ο Θεός ετοιμάζει έναν νέο κόσμο, καθαρό και κρυστάλλινο, την Βασιλεία των Ουρανών. Δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα να "εξυγιάνει" τον παρόντα κόσμο. Αυτός ο κόσμος θα παρέλθει, και θα κάνει "νέους ουρανούς και νέα γη".
Σαν κλήση στην Σωτηρία αντιλαμβάνομαι περισότερο την πρόσκληση σε "μετανάστευση", ή καλύτερα τον "επαναπατρισμό" στην πραγματική "Ουράνια Πατρίδα". Σε γενικές γραμμές οι δοκιμασίες που περνάμε, και το "ξεκαθάρισμα" που περιγράφεται στην ανάρτηση αυτή, είναι για να είναι άμωμος ο λαός που θα μπει τελικά και θα ζήσει σε αυτόν τον "Μέλλοντα Αιώνα". Να τελειοποιηθούν οι γνήσιοι και να απορριφθούν οι κάλπικοι. Γι' αυτό και για την ώρα βλέπουμε συχνά οι πιστοί να δοκιμάζονται περισσότερο από τους αδιάφορους ("Η Κρίση θα αρχίσει από τον οίκο του Κυρίου", κλπ).
Οι άπιστοι θα υποφέρουν κυρίως στο τέλος, όταν θα είναι ο καιρός να αποκατασταθεί η Βασιλεία του Χριστού και οι έως τέλους πιστοί του.

Theodoros Nikiforakis ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΑΔΙΟΣ ΛΕΕΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΔΗΛ.ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΘΟΥΝ ΤΑ ΖΙΖΑΝΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΡΙΣΗ Η ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΦΛΟΓΙΣΤΡΟ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΤΥΠΟΥ ΕΠΟΧΗΣ ΝΩΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΩΣ ΤΡΟΠΟΝ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΧΑΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΑΜΗΝ.
...........................

Από Elladios Graikos
Ο ΒΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...

Aν ο Θεός με αγαπά, τότε θα πρέπει να μισεί τον Εχθρό μου- κι ο εχθρός μου είναι η ΑΜΑΡΤΙΑ! Κάποια στιγμή,θα πρέπει να κρίνει την αμαρτία που έχει τη δυνατότητα να με καταστρέψει.
Ο βαθμός της Αγάπης του Θεού για μας είναι ο βαθμός του μίσους Του για τις Αμαρτίες μας. Όταν ο Θεός τιμωρεί την αμαρτία απλά δείχνει σ εμάς την αγάπη Του για τους ανθρώπους, επειδή η αμαρτία είναι ο δηλωμένος εχθρός σου. Η αμαρτία θα καταστρέψει την αιωνιότητα σου. Η πειθαρχία και η τιμωρία του Θεού είναι ένδειξη του ελέους Του. Όταν ο Θεός μας πειθαρχεί, το κάνει επειδή μας αγαπάει.Όταν ο Θεός πύρινα οργίζεται ενάντια των αμαρτιών της κοινωνίας μας-στη ζωή μας και στον κόσμο μας-το κάνει επειδή μας αγαπάει
..........
Elladios Graikos
Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ...

Σ ευχαριστούμε Κύριε, που μας αγαπάς-που μας αγαπάς τόσο, ώστε μας τιμωρείς και μας πειθαρχείς, όταν εμείς ξεκλίνουμε κι απομακρυνόμαστε από Σένα.
Ώστε να μαθαίνουμε τη σοφία της επιστροφής σ Εσένα, μ όλη μας την καρδιά.
Σ ευχαριστούμε, που Εσύ αυαρεστείσαι στα τέκνα Σου,που ευαρεστούνται σε Σένα!

Από Elladios Graikos
Να ευαρεστούμαστε με τον Κύριο.
Και να ζούμε την κάθε στιγμή της κάθε ημέρας,
ξέροντας πως ο Θεός χαμογελά σ εμάς
με την απαλή και τρυφερή Αγάπη Του. Αμήν