_______________________________

Iδού έρχομαι ταχέως !!!

Iδού έρχομαι ταχέως !!!

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ-08--Elladios Graikos

08--Elladios Graikos
ΑΝ....
Αν το αίμα του Άβελ μιλάει από το χώμα...να είσαι βέβαιος πως ο Θεός δεν θα στέκεται για πάντα παραγκωνισμένος στην άκρη...σαν να φαίνεται πως είναι αδιάφορος ως προς αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο.

Elladios Graikos
ΜΙΑ ΦΡΕΣΚΙΑ ΜΑΤΙΑ...

Ζήτησα από τους Φίλους μου να ρίξουν μια φρέσκια ματιά στο πιο παραμελημένο και κακομεταχειρισμένο Βιβλίο της Αγίας Γραφής- στο Βιβλίο της Αποκάλυψης.

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΟΣ είναι το θέμα αυτού του ΒΙΒΛΙΟΥ. Είναι Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!

Και γι αυτό το λόγο κάθε συνειδητός πιστός Χριστιανός θα πρέπει ν αγαπάει αυτό το ΒΙΒΛΙΟ και να εμβυθίζει τον εαυτό του μέσα σ αυτό.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 
Elladios Graikos
Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ...

Ο Ιησούς Χριστός είπε-''Εγώ έχω έρθει στο Όνομα του Πατέρα Μου, και δεν Με δέχεστε- αν άλλος έρθει στο στο όνομα το δικό του, εκείνον θα τον δεχτείτε'' [Ιωάννης5,43]
Αρχικά θα μπορέσει να επιβάλλει ειρήνη στον κόσμο...θα αναβιώσει την παγκόσμια οικονομία...και θα κάνει τους τροχούς της ευημερίας να λειτουργούν.
Ο τρόπος με τον οποίο τα Ιερά Κείμενα εξηγούν την τότε κατάσταση, είναι ιδαίτερα αξιοσημείωτος- ''Με ειρήνη θα αφανίσει πολλούς [Δανιήλ 8,25]

Elladios Graikos
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΦΈΡΘΗΚΕ...

Στη συνέχεια, ο Ιωάννης μεταφέρθηκε στον Ουρανό, όπου και είχε μια πρόγευση της δόξας σ αυτό το μέρος...όπου οι λυτρωμένοι από την αμαρτία άνθρωποι από κάθε γλώσσα, φυλή, λαούς και έθνη θα είναι ντυμένοι με τη δικαιοσύνη του Χριστού και θα φορούν χρυσούς στεφάνους θριάμβου εξαιτίας της νίκης πάνω σε κάθε εχθρό και θα απολαμβάνουν τα ανέκφραστα μεγαλεία και θα προσκυνούν και θα λατρεύουν τον Κύριο στην επερχόμενη αιωνιότητα.

Elladios Graikos
ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΧΘΗΚΕ...

Έρευνα διεξάχθηκε για να βρεθεί κάποιος άξιος να παραλάβει την κυριότητα της δημιουργίας και να ανέβει στο θρόνο της λυτρωμένης οικουμένης.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΞΙΟΣ...ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΛΑΙΕΙ!

ΚΑΙ ΤΟΤΕ... εμφανίζεται ο Χριστός....έχοντας στο Σώμα Του τα σημάδια του Σταυρού...ο εξιλεωτικός αμνός του Θεού. Και όλη η δημιουργία ξεσπά σε πανηγύρι ...εκατομμύρια φωνές αποδίδουν δόξα και λατρεία στον Ιησού Χριστό τον Βασιλέα των Βασιλέων...στον αιώνιο Κύριο...ο Οποίος είναι άξιος να κυβερνήσει επειδή ΕΧΥΣΕ το ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΤΡΩΣΕΙ.

Elladios Graikos
Ωστόσο.... υπάρχει ένα πρόβλημα.

Αν ο Ιησούς Χριστός πρόκειται να βασιλεύσει σ όλη τη επικράτεια που ταξιδεύει ο ήλιος...τότε, κάθε υποκριτής, είτε αυτός είναι άνθρωπος, είτε αυτός ο Σατανάς...θα πρέπει να φύγει από τη μέση.
Και αυτό ακριβώς είναι που εξηγούν τα μεσαία κεφάλαια αυτού του εκπληκτικού ΒΙΒΛΙΟΥ της Αποκάλυψης. Τα αποτυχημένα ανθρώπινα συστήματα και καθεστώτα πρέπει να αποσυρθούν. Οι ψευδείς αξιώσεις του Σατανά πρέπει να διαψευστούν και να αποκηρυχθούν.

09--Elladios Graikos
ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ...

Ένας υπεράνθρωπος, υπερδυναμωμένος από τον ίδιο Διάβολο...εμφανίζεται στο σκηνικό του Πλανήτη, σε μια εποχή που το πολιτικό και το οικονομικό σύστημα έχουν καταρρεύσει. Θα ανοικοδομήσει τον κόσμο της οικονομίας, θα τους αναγκάζει όλους να φέρουν στο σώμα τους ένα σημάδι προκειμένου να μπορούν να αγοράζουν ή να πωλούν, και θα εξαφανίσει οποιονδήποτε και οτιδήποτε αντιστέκεται σ αυτόν.

Elladios Graikos
Ο ΨΕΥΔΟΧΡΙΣΤΟΣ...
Ο ψευδόχριστος ''ενσαρκωμένος'' Σατανάς, ο Αντίχριστος, ο τελευταίος και απόλυτος δικτάτορας με τις αξιώσεις του πως αυτός είναι θεός και πρέπει να τον προσκυνούν και να τον λατρεύουν οι άνθρωποι...πρέπει να εκθρονιστεί...ο Ιωάννης τον βλέπει ως ένα Θηρίο που αντιτίθεται στον Ίδιο το Θεό...και αυτό το Θηρίο πρέπει να συντριφτεί και να καταστραφεί.

Elladios Graikos

ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΔΑΝΙΗΛ...

Στο Βιβλίο του Προφήτη Δανιήλ αναφέρεται για πρώτη φορά αυτός ο άρχοντας του σκότους, που θα εμφανιστεί στο σκηνικό της ανθρωπότητας και θα αξιώνει την υποστήριξη και υποταγή όλου του κόσμου στο προσωπό του...κάτω από μια μοναδική παγκόσμια διακυβέρνηση της οποίας ηγείται αυτός

Elladios Graikos
ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΟΥ....

Ένα από τα αριστοτεχνικά επιτεύγματα του, είναι πως θα καταφέρει να φέρει ειρήνη για ένα χρονικό διάστημα στη Μέση Ανατολή, με μια συμφωνία ειρήνης για ''επτά'' χρόνια, και με εγγύηση ασφαλείας για το Ισραήλ.

Elladios Graikos
ΜΕΤΑ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΙΔΕ...

Μετά, ο Ιωάννης είδε Το Θεό πάνω στο Θρόνο Του, να κρατάει ένα Βιβλίο...την κυριότητα όλης της δημιουργίας...και το Βιβλίο αυτό ήταν σφραγισμένο με επτά σφραγίδες..μια συνήθεια των Ρωμαίων της εποχής

Elladios Graikos
Ο ΙΩΑΝΝΗΣ...
Ο Ιωάννης άκουσε τα επτά μηνύματα του αναστημένου Χριστού στις Εκκλησίες όπου κι αν βρίσκονται, καθώς εκπροσωπούνται από κάποιες Επιλεγμένες Εκκλησίες της τότε Μικράς Ασίας, στη σημερινή Τουρκία.

10--Elladios Graikos
Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΛΕΕΙ...

Η Αγία γραφή λέει πως θα κάνει όλα αυτά που οι οικονομικοί και πολιτικοί σύμβουλοι απέτυχαν να κάνουν...θα συνεργάζεται μάλιστα με συνασπισμούς θρησκευτικών συμποσίων που εκπροσωπούν όλα τα θρησκευτικά κατεστημένα...εκτός από τους ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ πιστούς Χριστιανούς του Χριστού και του Σταυρού.

Elladios Graikos
Και διαβάζουμε πως ''θαύμασε όλη η γή και ακολούθησε πίσω από το Θηρίο'' [Αποκάλυψη 13,3]

Από Elladios Graikos

ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΗΣ ΕΔΕΜ...

Στον κήπο της Εδέμ, ένας σφετεριστής ξεγέλασε και παραπλάνησε τους πρώτους μας γονείς με το κατ εξοχήν ψέμα όλων των ψεμάτων..πως η ευτυχία του ανθρώπου βρίσκεται στην ανεξαρτησία του απο το Θεό. Κι αυτό είναι το υπέρτατο ψέμα όλων των εποχών...αμέτρητα εκατομμύρια ανθρώπων το πιστεύουν από τη μια γενιά στην άλλη...και εκατομμύρια απατεώνων το διακηρύττουν.
Ακόμα και οι θρησκείες του κόσμου συχνά βάζουν τον άνθρωπο στη θέση του ''οδηγού'' και ο Θεός γίνεται ένα ''αγαθό'' που διανέμεται σύμφωνα με το θέλημα και το όφελος των προνομιούχων.

Από Elladios Graikos
Πόσα χρόνια πρέπει να ζει ο άνθρωπος για να είναι ικανοποιημένος; Η απάντηση είναι απλή - ΑΙΩΝΙΑ.
Elladios Graikos
ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
Οι Εδωμίτες,οι απόγονοι του Ησαύ επρόκειτο να καταστραφούν. Κι ο λόγος ήταν η υπερηφάνεια τους. Είναι άραγε η υπερηφάνεια τόσο μεγάλη αμαρτία; Εμείς έχουμε και θεωρούμε ως μεγάλες, άλλες αμαρτίες, όπως φόνος, βλασφημία του ονόματος του Θεού κ.λ.π. Μπορεί εμείς να μην την συγκαταλέγουμε στις μεγάλες, ο Θεός όμως, τη θεωρεί σαν μια απ τις μεγαλύτερες. Τα Ιερά Κείμενα τη θεωρούν σαν μια από τις πιό θανατηφόρες και ''την μητέρα όλων των άλλων αμαρτιών''. Ήταν η υπερηφάνεια που εισήλθε στην καρδιά του Εωσφόρου , και τον έκανε ''ο Σατανάς'' και ''ο Όφις ο αρχαίος''.
Οι Εδωμίτες, είχαν εναποθέσει την εμπιστοσύνη τους στον πλούτο τους. Εμπιστεύονταν τη σοφία τους. Εμπιστεύονταν την άμυνα τους κι όχι το Θεό. Κι αυτό είναι κάτι που διακρίνεται και στην εποχή μας και σ εμάς. Σαν Έθνος, που έχουμε αναποθέσει την εμπιστοσύνη μας; Στίς δύσκολες ώρες που περνάει η χώρα μας που έχουμε εναποθέσει την πίστη μας; Στην άμυνα μας, στη σοφία μας,στην Ευρωπαική Ένωση, στην Αμερική....ή στο ΘΕΟ.
11--Από Elladios Graikos
Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΑΓΝΟΙΑ;
Έχεις την εντύπωση αγαπητέ μου, πως ο Θεός έχει άγνοια για την παρούσα κρίση που μαστίζει και θα μαστίζει για πολλά χρόνια τη χώρα μας;Μήπως το ''μνημόνιο''είναι ένας άλλος τρόπος, σύγχρονος με τον οποίο ο Θεός προσπαθεί να ελκύσει την προσοχή μας σ Αυτόν; Και διερωτώμαι- αρκετα και για ένα μεγάλο χρονικό διαστημα δεν Τον ''γράψαμε'' στα παλιά μας τα παπούτσια; Ε.....καιρός είναι πια να ενεργοποιήσει την αγάπη Του για μας....αλλά με το δικό Του τρόπο.

Από Elladios Graikos
Ο ΘΕΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ...

Ο Θεός είναι Αυτός που κυβερνάει την υποθέσεις των ανθρώπων. Εσύ το πιστεύεις αυτό αυτό; Ο βασιλιάς Ναβουχοδονόσορας έμαθε αυτό το μάθημα με πολύ επώδυνο τρόπο. Αφού γιά εφτα χρόνια έζησε στους αγρούς και έτρωγε χορτάρι σαν τα υπόλοιπα ζώα, τότε εφτασε στο απλό συμπέρασμα και είπε- ''Τώρα ξέρω πως ο Θεός του ουρανού και της γης είναι Αυτός που κυβερνά τις υποθέσεις των ανθρώπων''. Ο Αβραάμ δεν πίστεψε καθόλου πως τα Σόδομα καταστράφηκαν εξαιτίας ενός ηφαιστείου, που ενεργοποιήθηκε σ εκείνη την περιοχή και πως η καταστροφή ήταν ένα φυσικό φαινόμενο. Ο Αβραάμ πίστευε πως η καταστροφή των Σοδόμων ήταν η Κρίση του Θεού στην πόλη αυτή.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 


Elladios Graikos
ΟΥΡΑΝΙΕ ΠΑΤΕΡΑ....

''Ουράνιε Πατέρα μου, βλέπω πόσες ομοιότητες έχω με τον Ιωνά. Μου αρέσουν οι δικές μου επιλογές, και μου αρέσει να αποφασίζω εγώ για τη ζωή μου. Συχώρεσε με. Μέρα με τη μέρα, κάνε με να μοιάζω όλο και περισσότερο με τον Ιησού Χριστό. Δώσε μου μια σπλαχνική καρδιά- μια καρδιά που να κλαίει για τις αμαρτίες των άλλων, να σηκώνε αυτούς που έχουν πέσει στην αμαρτία και να τους λέει για τον Ιησού Χριστό. Γέμισε, πλημμύρισε την Εκκλησία Σου, Θεέ μου με συμπόνια για το χαμένο μέσα στην αμαρτία κόσμο. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν...πόσο ακόμα μπορεί να αντέξει αυτός ο κόσμος; Ότι να κάνουμε , ας το κάνουμε γρήγορα. Ω, Κύριε, δώσε μας μια σπλαχνική καρδιά. Άκουσε την προσευχή μας...''
Μου αρέσει! ·  · Κοινοποιήστε · πριν από 4 ώρες ·

Elladios Graikos
ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ........;
Ο Προφήτης κήρυττε ενάντια ενάντια στο κακό,ενάντια στο πονηρό στο πονηρό πνεύμα και ενάντια στην κατάσταση της εποχής του.
Τι θα έλεγε ο Μιχαίας αν ζούσε στην Ελλάδα σήμερα;. Όταν μια όψη της ιστορίας μας σήμερα γράφεται στα κρεματόρια των ιδιωτικών κλινικών,όπου εκατοντάδες χιλιάδες συνάνθρωποι μας σφάζονται , πριν ακόμα δουν το φως του ήλιου. Τι θα έλεγε ο Προφήτης για τη γενοκτονία των αμβλώσεων; Αν η ιστορία καταγράφει την αλήθεια,οι επόμενες γενιές θα μάθουν πως εμείς σήμερα ζούμε τη μεγαλύτερη γενοκτονία όλων των εποχών για το λαό μας.Τι θα έλεγε ο προφήτης για τον τζόγο που ξεκληρίζει οικογένειες με τη δικαιολογία ''μηπως κάτσει'' Στην Ελλάδα σήμερα ευκολότερα βρίσκεις έναν έμπορο ναρκωτικών,παρα υδραυλικό και ηλεκτρολόγο. Και πιθανόν να υπάρχει περισσότερο χασίσι στη χώρα παρά μαιδανός. Όσο για το εμπόριο ''λευκής σαρκός'', αρχίζει από μια απλή διαφήμιση τσίχλας και φτάνει μέχρι την αναγκαστική βιαία έκδοση γυναικών στο πεζοδρόμιο.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 

>>>>>>>>>>>>>>> 
Elladios Graikos

1. Κύριε ο Κύριος ημών, πόσον είναι θαυμαστόν το όνομά σου εν πάση τη γή· όστις έθεσας την δόξαν σου υπεράνω των ουρανών.
2. Εκ στόματος νηπίων και θηλαζόντων ητοίμασας αίνεσιν ένεκα των εχθρών σου, διά να καταργήσης τον εχθρόν και τον εκδικητήν.
3. Όταν θεωρώ τους ουρανούς σου, το έργον των δακτύλων σου, την σελήνην και τους αστέρας, τα οποία συ εθεμελίωσας,
4. Τι είναι ο άνθρωπος, ώστε να ενθυμήσαι αυτόν; ή ο υιός του ανθρώπου, ώστε να επισκέπτησαι αυτόν;
5. Συ δε έκαμες αυτόν ολίγον τι κατώτερον των αγγέλων, και με δόξαν και τιμήν εστεφάνωσας αυτόν.
6. Κατέστησας αυτόν κύριον επί τα έργα των χειρών σου· πάντα υπέταξας υποκάτω των ποδών αυτού·
7. πάντα τα πρόβατα και τους βόας, έτι δε και τα ζώα του αγρού·
8. τα πετεινά του ουρανού, και τους ιχθύας της θαλάσσης, πάντα τα διαπορευόμενα τας οδούς των θαλασσών.
9. Κύριε ο Κύριος ημών, πόσον είναι θαυμαστόν το όνομά σου εν πάση τη γη. ΨΑΛΜΟΙ 8.
Elladios Graikos
ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΕΣ....

Στο βιβλίο του Προφήτη Ιωνά, ο Βασιλιάς της Νινευί πρόσταξε το λαό να μετανοήσουν για τις αμαρτίες τους και να προσευχηθούν. Και μόλις έγινε αυτό, ο Θεός δεν κατέστρεψε την πόλη. Κάτι τέτοιο έπρεπε να κάνει και ο μακαρίτης ο Χριστόδουλος εκείνο τον Ιούνιο, όταν μάζεψε 1.500.οοο ανθρώπους και τους σεργιάνιζε στις πλατείες της Αθήνας. Αντί να τους προτείνει να μετανοήσουν και να ταυτίσουν την καρδιά τους με τον παντοδύναμο Θεό, αυτός τους μιλούσε για την πλαστική ταυτότητα λές και επρόκειτο να σταματήσουν να είναι Έλληνες.
Αγαπητέ μου αυτή ήταν η μεγαλύτερη ευκαιρία που είχε η Ελλάδα. Έπρεπε ό τότε προκαθήμενος του θρόνου της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδος να οδηγήσει το λαό στη ΜΕΤΑΝΟΙΑ. Και να λοιπόν τώρα το αποτέλεσμα Η κοινωνική και οικονομική κρίση και η τρόικα στη χώρα μας είναι το μέσον που ο Θεός χρησιμοποιεί, γιατί θέλει εσύ κι εγώ να μετανοήσουμε.

Elladios Graikos
Ο ΙΩΝΑΣ...

Ο Ιωνάς ήταν ο άνθρωπος του Θεού, στο μέρος που ο Θεός τον ήθελε, έκανε αυτό που είπε ο Θεός σ αυτόν να κάνει...αλλά όχι με ζεστή καρδιά από την αγάπη του Θεού για όλους και παντού. Όλοι μας χρειαζόμαστε αλλαγή στη συμπόνοια και την ευσπλαχνία.Και τότε θα μπορούμε να ενδιαφερόμαστε για τους συνανθρώπους μας, για όλους τους ανθρώπους, όπου κι αν αυτοί είναι,και με την αγάπη του Χριστού.
Και ο Ιωνάς έγινε άνθρωπός κατα την καρδιά του Θεού. Είναι εμφανές πως επέτρεψε στο Θεό να εργαστεί σ αυτόν, να αυξήσει, να μεγαλώσει την καρδιά του και να τον κάνει ένα σπλαχνικό άνθρωπο.
· Ο Elladios Graikos κοινοποίησε σύνδεσμο από

ΦΩΣ ΙΛΑΡΟΝ
«Φως ιλαρόν αγίας δόξης, αθανάτου Πατρός, ουρανίου, αγίου, μάκαρος, Ιησού Χριστέ. Ελθόντες επί την ηλίου δύσιν, ιδόντες φως εσπερινόν, υμνούμεν Πατέρα, Υιόν

Elladios Graikos
Τώρα ποιοί υβρίζουν και εμπορεύονται τον Αγιάννη; Λειψανέμποροι.

Nikos Tanos Πριν καιρό ειχαν φέρει τα λείψανα καπου αγίου σε ναό της Θεσ.νίκης και μοιραζαν κομμάτι απο το αμφιο του Το λείψανο εκατσε πέντε μερες και προσκύνησαν εκατονταδες ατομα Καθένας επερνε και απο ενα κομματι Και ρωτώ Αυτό το άμφιο πόσα τόπια ύφασμα ήταν;Κοροϊδευουν τον
Αγράμματο;

Elladios Graikos
ΔΕΣΠΟΤΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΎΡΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ''ΡΩΣΟΥ.


Elladios Graikos
πριν από 2 ώρες
ΣΤΟΝ ''Αγιάννη το Ρώσο'', Δεσποτάδες κάτω από τη σκέπη του παντεπόπτη οφθαλμού , πάνω απο την καμάρα της ''ωραίας πύλης''. Τα Νεοεποχίτικα και Νεοταξίτικα διαδήματα ευλογούν και ενισχύουν τους δεσποτάδες. Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ παράρτημα της Νέας Εποχής και της Πανθρησκείας του Εωσφόρου.

Elladios Graikos
ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ........;
Ο Προφήτης κήρυττε ενάντια ενάντια στο κακό,ενάντια στο πονηρό στο πονηρό πνεύμα και ενάντια στην κατάσταση της εποχής του.
Τι θα έλεγε ο Μιχαίας αν ζούσε στην Ελλάδα σήμερα;. Όταν μια όψη της ιστορίας μας σήμερα γράφεται στα κρεματόρια των ιδιωτικών κλινικών,όπου εκατοντάδες χιλιάδες συνάνθρωποι μας σφάζονται , πριν ακόμα δουν το φως του ήλιου. Τι θα έλεγε ο Προφήτ...Δείτε περισσότερα

Elladios Graikos
ΜΗΧΑΝΕΥΟΝΤΑΙ...
''Διαλογίζονται προβλήματα και μηχανεύονται το κακό στα κρεβάτια τους, και μόλις έρθει η μέρα τα εκτελούν-γιατί δεν ύψωσαν προς το Θεό τα χέρια τους. κι επιθυμούν αγρούς,και λεηλατούν ορφανούς, και οικίες καταδυναστεύουν,και λεηλατούν τον άνδρα και την οικία του,ακόμα και τον άνθρωπο και την κληρονομιά του''. [ΜΙΧΑΙΑΣ]

Elladios Graikos
πριν από 4 ώρες
ΟΥΡΑΝΙΕ ΠΑΤΕΡΑ....

''Ουράνιε Πατέρα μου, βλέπω πόσες ομοιότητες έχω με τον Ιωνά. Μου αρέσουν οι δικές μου επιλογές, και μου αρέσει να αποφασίζω εγώ για τη ζωή μου. Συχώρεσε με. Μέρα με τη μέρα, κάνε με να μοιάζω όλο και περισσότερο με τον Ιησού Χριστό. Δώσε μου μια σπλαχνική καρδιά- μια καρδιά που να κλαίει για τις αμαρτίες των άλλων, να σηκώνε αυτούς που έχουν πέσει στην αμαρτία και να τους λέει για τον Ιησού Χριστό. Γέμισε, πλημμύρισε την Εκκλησία Σου, Θεέ μου με συμπόνια για το χαμένο μέσα στην αμαρτία κόσμο. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν...πόσο ακόμα μπορεί να αντέξει αυτός ο κόσμος; Ότι να κάνουμε , ας το κάνουμε γρήγορα. Ω, Κύριε, δώσε μας μια σπλαχνική καρδιά. Άκουσε την προσευχή μας...''
Δεν μου αρέσει ·  · Κοινοποιήστε
Αρέσει σε εσάς, καθώς και στους Νικος Μουρατιδης, Nikoleta Nikolaou και σε 2 ακόμα άτομα ακόμη.
πριν από ένα περίπου λεπτό · Μου αρέσει!
Elladios Graikos
πριν από 5 ώρες
Ο ΙΩΝΑΣ...

Ο Ιωνάς ήταν ο άνθρωπος του Θεού, στο μέρος που ο Θεός τον ήθελε, έκανε αυτό που είπε ο Θεός σ αυτόν να κάνει...αλλά όχι με ζεστή καρδιά από την αγάπη του Θεού για όλους και παντού. Όλοι μας χρειαζόμαστε αλλαγή στη συμπόνοια και την ευσπλαχνία.Και τότε θα μπορούμε να ενδιαφερόμαστε για τους συνανθρώπους μας, για όλους τους ανθρώπους, όπου κι αν αυτοί είναι,και με την αγάπη του Χριστού.
Και ο Ιωνάς έγινε άνθρωπός κατα την καρδιά του Θεού. Είναι εμφανές πως επέτρεψε στο Θεό να εργαστεί σ αυτόν, να αυξήσει, να μεγαλώσει την καρδιά του και να τον κάνει ένα σπλαχνικό άνθρωπο.
Δεν μου αρέσει ·  · Κοινοποιήστε
Aρέσει σε εσάς και σε 4 ακόμα άτομα.

Elladios Graikos
ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΕΣ....
Στο βιβλίο του Προφήτη Ιωνά, ο Βασιλιάς της Νινευί πρόσταξε το λαό να μετανοήσουν για τις αμαρτίες τους και να προσευχηθούν. Και μόλις έγινε αυτό, ο Θεός δεν κατέστρεψε την πόλη. Κάτι τέτοιο έπρεπε να κάνει και ο μακαρίτης ο Χριστόδουλος εκείνο τον Ιούνιο, όταν μάζεψε 1.500.οοο ανθρώπους και τους σεργιάνιζε στις πλατείες της Αθήνας. Αντί να τους προτείν...Δείτε περισσότερα
Elladios Graikos
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΘΕΩΣΗΣ...
Elladios Graikos ''ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΟΛΑΟΥΖΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ''....
Elladios Graikos
Χθες
ΕΔΩΜΙΤΕΣ......ΑΣΠΛΑΧΝΟΙ...

Όταν έισαι υπερήφανος, γίνεσαι άσπλαγχνος και σκληρός. Χάνεις τη φιλευσπλαχνία σου. Όταν ο Ναβουχοδονόσορας επιτέθηκε στην Ιερουσαλήμ, το 586 π.χ, οι Εδωμίτες τραβήχτηκαν στην άλλη άκρη και κοίταζαν. Δέν ανακατεύτηκαν. Κι όταν οι ξένοι μετέφεραν το λαό Ισραήλ στην εξορία, αυτοί δεν κούνησαν ούτε το μικρό τους δάχτυλο. Όχι μόνο δεν βοήθησαν τους Ισραηλίτες,αλλά ''Εκέινη ...Δείτε περισσότερα
Elladios Graikos
ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
Οι Εδωμίτες,οι απόγονοι του Ησαύ επρόκειτο να καταστραφούν. Κι ο λόγος ήταν η υπερηφάνεια τους. Είναι άραγε η υπερηφάνεια τόσο μεγάλη αμαρτία; Εμείς έχουμε και θεωρούμε ως μεγάλες, άλλες αμαρτίες, όπως φόνος, βλασφημία του ονόματος του Θεού κ.λ.π. Μπορεί εμείς να μην την συγκαταλέγουμε στις μεγάλες, ο Θεός όμως, τη θεωρεί σαν μια απ τις μεγαλύτερες. Τα Ιερά Κείμενα τη θεω...Δείτε περισσότερα
Elladios Graikos κοινοποίησε σύνδεσμο.
Χθες
Το Μήνυμα είναι, πως δεχόμαστε μια τρομακτική επίθεση που αποσκοπεί στην αγελοποίηση , ηλιθιοποίηση μας και τη μετατροπή μας σε άβουλα εργαλεία στα χέρια τους.
Ο άνθρωπος το δημιούργημα του Θεού διώκεται και κτυπιέται απ όλες τις κατευθύνσεις. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ. Το κακό στο τέλος θα συντριβεί. ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ.

ΑΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΘΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΣ...

AN EΙΣΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΠΑΝΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΚΟΒΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΛΕΒΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΑΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΧΩΡΑΣ
Φίλοι θα ήθελα να σας υποβάλλω μια ερώτηση και εύχομαι να την καλό εξετάσετε, ...Δείτε περισσότερα

Elladios Graikos
Σάββατο
Μ όλο το σεβασμό στους προγόνους μου αγίους και τα λείψανα τους, αξανίσταμαι κάθε φορά που οι αρουραίοι της θρησκείας τα εμπορεύονται. Τίμιο Ξύλο. Άρραφος Χιτώνας. Κοτρόνια από τον Πανάγιο Τάφο. Λείψανα του Μ.Κωνσταντίνου και της Αγίας Ελένης.ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. Ορθόδοξες Απάτες, κι ύστερα φταίει ο Πάπας οι πεντηκοστιανοί κι η προτεστάντες. Εμείς είμαστε ''θεικοί'' κι ''ορθόδοξοι''
Elladios Graikos
Σάββατο
ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ...
Τον καιρό του προφήτη Αμώς, οι επαγγελματίες κληρικοί του είπαν- ''Φύγε, τέτοιου είδους κηρύγματα, για αμαρτία και αδικία, να τα κάνεις στα βουνά και τα λαγκάδια. Εδώ είναι πόλη. Ο κόσμος έχει επίπεδο, είναι εκλεπτυσμένος.Και αυτό που πρέπει ν ακούν είναι πως ο Θεός είναι καλός, πως τους αγαπάει και ότι δεν πρόκειται να κρίνει κανέναν''
1Δεν μου αρέσει ·  · Κοινοποιήστε
Αρέσει σε εσένα, στον/στην Karen Kaloupsi και σε 3 ακόμα άτομα.
Elladios Graikos
Σάββατο
ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΕΣ...

Κάθε φορά που τα παιδιά του Θεού αποστατούσαν, στο χώρο που αυτό διακρίνονταν ήταν στα ανθρώπινα δικαιώματα.'' Καληώρα'', όπως και σήμερα, όπου ενώ μας συγκινεί το θέμα όταν ακούμε για σφαγές σε άλλες χώρες και λαούς, την ίδια στιγμή, στη δική μας πραγματικότητα, καταπατούνται βάναυσα τα δικαιώματα τω αγέννητων παιδιών, τα οποία σφαγιάζονται αλύπητα και μ...Δείτε περισσότερα
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 
Από Elladios Graikos
ΑΠΩΛΕΣΤΗΚΕ Ο ΕΥΣΕΒΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ....

Ο Μιχαίας, με τη δύναμη ενός μεγάλου σφυριού σφυροκοπούσε λέγοντας πως οι καιροί είναι δύσκολοι. '' Απωλέστηκε ο ευσεβής από τη γη, και ο ευθύς δεν υπάρχει ανάμεσά στους ανθρώπους- όλοι φιλονικούν για αίμα- καθένας τους θλιβερά θλίβει τον πλησίον του [γείτονα] και ετοιμάζουν τα χέρια τους για το κακό'' [7,2]

Από Elladios Graikos
ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΙΑ...
Όταν ο Μιχαίας κήρυττε,δεν τον ικανοποιούσε ούτε και απολάμβανε την ιδέα πως ο Θεός είναι θυμωμένος. Ο Μιχαίας κήρυττε μα δάκρυα στα μάτια Ο κήρυκας που ευελπιστεί και προσδοκεί ν ακουστεί και να έχει και κάποια αξιοπιστία, είναι αναγκαίο να αισθάνεται κάπως έτσι. Επιβάλλεται να είναι η καρδιά του συντετριμμένη. Έτσι λοιπόν κήρυττε ο Μιχαίας -με δάκρυα στα μάτια του.

Από Elladios Graikos
'' Με τι θα έρθουμε ενώπιον στον Κύριο, να προσκυνήσουμε ενώπιον στον ύψιστο Θεό;
Θα έρθουμε ενώπιον Του με ολοκαυτώματα, με μοσχάρια ενός έτους;''
Και ρωτώ αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο πλησιάζουμε το Θεό και Τον κατευνάζουμε και Τον κάνουμε να ευαρεστείται μ εμάς και να μας χαμογελάει;
Αυτός είναι ο τρόπος να πλησιάσουμε το Θεό; Μπορούμε να εξαγοράσουμε το Θεό με τις οικονομικές μας προσφορές; Αρκούν αυτά για την εξιλέωση μας και τη συγχώρηση μας; Η απάντηση του Προφήτη είναι ΟΧΙ ΟΧΙ. Δεν επαρκούν οι θρησκευτικές τελετουργίες και ο Θεός δεν ευαρεστείται. Πλανάται πλάνη οικτρά, άπαν το θρησκευτικό σύστημα της γης και του κόσμου.
Η τυπολατρικές Εκκλησίες και κοινότητες, συμπεριλαμβάνονται στο Μυστήριο της Ανομίας

Από Elladios Graikos

Ο ΠΡΟΦΉΤΗΣ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΕΣΠΟΤΆΔΕΣ...
Ο Μιχαίας θεωρεί τους πολιτικούς ηγέτες υπεύθυνους για την εθνική κατάσταση. Τους αρχηγούς, δηλαδή, τους νομοθέτες, για τις αποφάσεις ου παίρνονται. Τούς ιερείς,δηλαδή, τους διδασκάλους, πως αυτοί επηρεάζουν τη λαική γνώμη και άποψη. Και πως Προφήτες, δηλαδή, οι κήρυκες, αυτοί που μιλούσαν εκ μέρους του Θεού, αυτοί είναι που διαμορφώνουν τις απόψεις του λαού. Όλοι αυτοί και καθένας απ αυτούς ήταν για τα χρήματα....μόνο για τα χρήματα...και πάλι για τα χρήματα. Ο ένας για την ανταμοιβή. Ο άλλος για το μισθό. Και ο επόμενος για τα χρήματα. Το έθνος όμως έχει πρόβλημα όταν κυβερνούν τα χρήματα. Γιατί τότε, όλοι μπαίνουν στο ''λούκι'' να ωφεληθούν από το σύστημα. Τότε, σκοντάφτει ο ένας πάνω στον άλλο, προκειμένου να αποκομίσει όσο πιο μεγάλο ''κομμάτι της πίτας'' γίνεται.

Από Elladios Graikos
Ο ΜΙΧΑΙΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ...ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ..
Ο Μιχαίας μίλησε στη γενιά του. Τους κατηγόρησε πως μηχανεύοντα σκευωρίες πονηρές, πως όλη νύχτα σκέφτονται ποιόν ''θ αρπάξουν''Πως επιθυμούν τις περιουσίες των άλλων, και πως έχουν τη δύναμη να τις αρπάξουν. Τους έλεγε πως λεηλατούν τα παιδιά από τη νόμιμη κληρονομιά τους. Και μ ένα σαρκασμό που έτσουζε, αυτός ο αγρότης, από κάποιο χωριουδάκι της Γάζας, έλεγε πως οι πιο αποδεκτοι κληρικοί της εποχής του, ήτα αυτοί που μιλούσαν στο λαό για κρασί.
Από Elladios Graikos
Ο Μιχαίας κεραυνοβολεί τη γενιά του όταν στη διαπασών φωνάζει.
'' Να πράττεις το δίκαιο, και να αγαπάς έλεος, και να είσαι έτοιμος να πορεύεσαι ταπεινά μαζί με τον Κύριο το Θεό σου''
Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΡΗΧΗΣ ΘΡΗΣΚΟΛΗΨΙΑΣ ΣΟΥ. ΘΕΛΕΙ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝΕΙ.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 
Από Elladios Graikos
ΜΑΚΑΡΙΟΙ....

H περικοπή Αποκάλυψη 22-14, λέει ''Μακάριοι όσοι πράττουν τις εντολές Του, για να είναι η εξουσία τους πάνω στο δέντρο της ζωής και για να εισέλθουν από τις πύλες στην Πόλη''
Ερώτηση -Αυτό σημαίνει πως όλοι όσοι έχουν παραβεί έστω και μια από τις Δέκα Εντολές θα αποκλειστούν;
Αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει...γιατί ''όλοι αμάρτησαν και στερούνται τη δόξα του Θεού'', λέει ο Λόγος του Θεού [Ρωμ.3,23]
Με το να λέμε πως η είσοδος στον ουρανό εξαρτάται από μια ζωή τέλειας υπακοής στις Δέκα Εντολές...ουσιαστικά αρνούμαστε το Ευαγγέλιο. Ο Ουρανός θα έχανε όλους τους κατοίκους του, αν μόνο οι τέλειοι αναμάρτητοι μπορούν να περπατούν στους δρόμους του.
Άκουσε, λοιπόν, τα Ιερά Κείμενα...Άκουσε το ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
''Αφου δικαιωθήκαμε από την πίστη, έχουμε ειρήνη με το Θεό'']Ρωμ. 5,3]
''Ξέρουμε οτι δεν δικαιώνεται ο άνθρωπος από τα έργα του Νόμου'' Γαλάτας 2,16]

Elladios Graikos
Έλα τώρα μαζί μου στο 18ο κεφάλαιο της Αποκάλυψης.

Εδώ έχουμε μια παρόμοια Ιστορία. Αλλά αυτή τη φορά ο στόχος θα είναι το παγκόσμιο εμπορικό σύστημα...ένα σύστημα που αποκαλείται ''εμπορία'', όχι μόνο με το πετρέλαιο, το χρυσό και το μετάξι...αλλά με τις ψυχές των ανθρώπων- ''το φορτίο τους...φορτίου χρυσού και αργύρου και πολύτιμων λίθων και μαργαριταριών και ακριβού λινού και μεταξιού...[κ.λ.π], και σώματα και ψυχές ανθρώπων'' [18-11,13]. Διαβάζουμε πως οι έμποροι του κόσμου θα στέκονται μακριά και θα θρηνούν για το θάνατο του οικοδομήματος που παρείχε πλούτο και πολυτέλεια για κάποιους...με κόστος τη φτώχεια και το αίμα, τον ιδρώτα και τα δάκρυα των άλλων.
Θεωρώ πως συμφωνείς μαζί μου ότι ο Καπιταλισμός έχει αποτύχει...ο Σοσιαλισμός έχει αποτύχει...ο Κομουνισμός έχει αποτύχει...και πως κάθε σύστημα εμπορίου γνωστό ανά τους αιώνες στον άνθρωπο έχει σκλαβώσει την πλειονότητα των ανθρώπων για να παρέχει πολυτέλεια στους ελάχιστους...στην ολιγαρχία.
Το 18ο κεφ. υπόσχεται πως έρχεται μια μέρα που όλα πρόκειται ν αλλάξουν...κάνοντας χώρο για το αύριο του Θεού και για ένα κόσμο που κανείς δεν θα είναι ευλογημένος, εκτός αν όλοι είναι ευλογημένοι.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 
Από Elladios Graikos
ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ...
Elladios Graikos
Έλα τώρα μαζί μου στο 18ο κεφάλαιο της Αποκάλυψης.
Εδώ έχουμε μια παρόμοια Ιστορία. Αλλά αυτή τη φορά ο στόχος θα είναι το παγκόσμιο εμπορικό σύστημα...ένα σύστημα που αποκαλείται ''εμπορία'', όχι μόνο με το πετρέλαιο, το χρυσό και το μετάξι...αλλά με τις ψυχές των ανθρώπων- ''το φορτίο τους...φορτίου χρυσού και αργύρου και πολύτιμων λίθων και μαργαριταριών και ακριβού λινού και μεταξιού...[κ.λ.π], και σώματα και ψυχές ανθρώπων'' [18-11,13]. Διαβάζουμε πως οι έμποροι του κόσμου θα στέκονται μακριά και θα θρηνούν για το θάνατο του οικοδομήματος που παρείχε πλούτο και πολυτέλεια για κάποιους...με κόστος τη φτώχεια και το αίμα, τον ιδρώτα και τα δάκρυα των άλλων.
Θεωρώ πως συμφωνείς μαζί μου ότι ο Καπιταλισμός έχει αποτύχει...ο Σοσιαλισμός έχει αποτύχει...ο Κομουνισμός έχει αποτύχει...και πως κάθε σύστημα εμπορίου γνωστό ανά τους αιώνες στον άνθρωπο έχει σκλαβώσει την πλειονότητα των ανθρώπων για να παρέχει πολυτέλεια στους ελάχιστους...στην ολιγαρχία.

Το 18ο κεφ. υπόσχεται πως έρχεται μια μέρα που όλα πρόκειται ν αλλάξουν...κάνοντας χώρο για το αύριο του Θεού και για ένα κόσμο που κανείς δεν θα είναι ευλογημένος, εκτός αν όλοι είναι ευλογημένοι.