_______________________________

Iδού έρχομαι ταχέως !!!

Iδού έρχομαι ταχέως !!!

10τον ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ--03-ΘΕΜΑ: ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΓ. ΓΡΑΦΗΣ ΣΠΥΡΟΥ ΦΙΛΟΥ
03-ΘΕΜΑ: ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ.
              03
Ματθαίος 23:37
Ιερουσαλήμ, Ιερουσαλήμ, εσύ που φονεύεις τούς προφήτες, κι εσύ που λιθοβολείς τούς απεσταλμένους σε σένα, πόσες φορές θέλησα να συγκεντρώσω τα παιδιά σου, με τον ίδιο τρόπο που η κότα συγκεντρώνει τα μικρά της κάτω από τις φτερούγες της, αλλά δεν θελήσατε;
>>> 
Γι’ αυτό ο Κύριος έλεγε η φονεύουσα τους προφήτες
Διότι η αλήθεια είναι πολύ σκληρή και δεν χαϊδεύει αυτιά.
  Οι προφήται του Κυρίου έλεγαν πάντα την αλήθεια από τον ίδιο το Θεό που μεταχειρίζονταν το στόμα τους. Φυσικά ήταν άνθρωποι με ζωή υπακοής στο θέλημα του Κυρίου, και όταν ήθελε ο Θεός να δώσει μήνυμα τους πλήρωνε με το Πνευμα το Άγιο και έλεγαν τα μηνύματα του και τις περισσότερες φορές δεν ήταν αρεστά και τους σκότωναν.
Βέβαια έχουμε και εξαιρέσεις προφητών του κόσμου του πνευματιστικού όπως ο Βαλαάμ που ήταν φιλοχρήματος και έμεινε στην ιστορία ως κακό παράδειγμα προφήτου. Ήταν προφήτης όχι του Κυρίου αλλά επειδή απευθυνθήκαν σ’ αυτόν να καταραστεί τον λαό Ισραήλ ο Θεός τον προειδοποίησε να μην το κάνει ούτε να πάει.
  Δυστυχώς σήμερα η εκκλησία του Χριστού είναι τόσο γεμάτη απ’ αυτούς που ισχυρίζονται ότι είναι προφήτες και διδάσκαλοι που κάθε μέρα εμφανίζονται και ξεσηκώνουν τον κόσμο ότι κάνουν θαύματα και μεταχειρίζονται τον Λόγο του Θεού απερίσκεπτα και όπως τους ταιριάζει. Γι  αυτό να έχουμε αυτό που είπε ο Κύριος την αγρύπνια. Να  αγρυπνούμε στον αληθινό Λόγο να προσέχουμε από ψευδοπροφήτες και ψευδοδιδασκάλους.
Ματθαίος 26:41
Αγρυπνείτε και προσεύχεστε, για να μη μπείτε σε πειρασμό· το μεν πνεύμα είναι πρόθυμο, η σάρκα όμως είναι αδύναμη.
Μάρκος 13:37
Και όσα λέω προς εσάς, τα λέω προς όλους: Αγρυπνείτε.
Λουκάς 21:36
Αγρυπνείτε, λοιπόν, δεόμενοι σε κάθε καιρό, για να καταξιωθείτε να ξεφύγετε όλα τούτα που πρόκειται να γίνουν, και να σταθείτε μπροστά στον Υιό τού ανθρώπου.
Να γιατί εισακούεται η αληθινή προσευχή διότι ακούμε τα λόγια του Χριστού και όχι των ανθρώπων με προσευχή με εμπιστοσύνη και δεν ζητούμε πράγματα υλικά αλλά αγαθά πληρωμένα από το Άγιο Πνευμα.  Οπότε ο Κύριος μας προφυλάσσει από ψευδοδισκαλίες και πνεύματα ανθρώπινα.
Είθε ο Κύριος να δίνει χάρη έλεος και πλήρωση αμήν 
Sultana. cha