_______________________________

Iδού έρχομαι ταχέως !!!

Iδού έρχομαι ταχέως !!!

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ - 01-George Anastasiades

ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
Ενημέρωση κατάστασης
Από Χριστιανικό Μήνυμα
.ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΟΡ..! Ματθ.11:28.

George Anastasiades
"...ΕΧΟΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΡΩΣΙΝ..." Εφεσ.1:7.

Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ειναι αυτος που με μετανοια και με πιστη, ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΧΡΙΣΤΟ, προσωπικο του/της Σωτηρα. Ιωαν.1:12,13.

Τοτε με την ΧΑΡΗ του Θεου ΕΧΕΙ την ΑΠΟΛΥΤΡΩΣΙΝ δια του ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ-του Χριστου, την ΑΦΕΣΙΝ των αμαρτηματων, κατα τον πλουτον της ΧΑΡΙΤΟΣ ΑΥΤΟΥ, καθ' ην επερισσευσεν εις ημας εν παση σοφια και φρονησει, γνωστοποιησας εις ημας το ΜΥΣΤΗΡΙΟΝ του ΘΕΛΗΜΑΤΟΣ αυτου κατα την ευδοκιαν ΑΥΤΟΥ, την οποιαν ΠΡΟΕΘΕΤΩ ΕΝ ΑΥΤΩ... εις τον ΟΠΟΙΟΝ και ΕΛΑΒΟΜΕΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΝ, προορισθεντες κατα την προθεσιν του ενεργουντος τα ΠΑΝΤΑ κατα την βουλην του ΘΕΛΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ. Αγαπητοι μου ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ για μας..! Εφεσ.1:7-11.

Η ΑΠΟΛΥΤΡΩΣΙΣ του αμαρτωλου γινεται με την πληρωμη του Χριστου με το πολυτιμο αιμα Του για την δικη μας ενοχη, και δια τις δικες μας αμαρτιες. 
ΟΛΟΙ ειμαστε προορισμενοι για να εχουμε την αιωνια κληρονομια. Ομως πρεπει να την ΔΕΧΘΟΥΜΕ με την ΠΙΣΤΗ μας στον Σωτηρα Χριστο. Τοτε θα ΕΓΚΡΙΘΕΙ ο προορισμος μας, απο τον Κυριο, ο οποιος προορισμος μας ειναι το ΘΕΛΗΜΑ του Θεου, και τοτε θα ΞΕΡΟΜΕ οτι ΕΛΑΒΑΜΕ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ..! Ο Αγιος Παυλος βαζει και τον εαυτο του μεσα μαζι με ολους τους αναγεννημενους πραγματικους αγιους ζωντανους χριστιανους.

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΛΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ειναι το οτι ο Αγιος Θεος, αγαπησε τον αμαρτωλο, τον πνευματικα νεκρο ανθρωπο, και ΘΥΣΙΑΣΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ του, και ΑΝΕΣΤΕΙ δια την ΔΙΚΑΙΩΣΙΝ, δια την ΛΥΤΡΩΣΗ του, δια την ΣΩΤΗΡΙΑ του, την οποια ΧΑΡΙΖΕΙ ως το ΔΩΡΟ της ΑΓΑΠΗΣ Του, σε καθε αμαρτωλο..! Ιωαν.3:16. Εφεσ.2:1-10.

ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ του Ιησου Χριστου μας καθαριζει απο ΠΑΣΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ.
...ΕΛΥΤΡΩΘΗΤΕ οχι με τις παραδοσεις σας, και τα διαφορα εργα και τις προσφορες σας... ΑΛΛΑ ΕΛΥΤΡΩΘΗΤΕ ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ως Αμνου... αγνου και Αγιου... Α' Πετρου 1:18,19.
...το ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΗΜΑΣ απο ΠΑΣΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ. Α' Ιωαν.1:7.

Για να σωθεις λοιπον και να εχεις το ΔΩΡΟ της αιωνιας ζωης ΠΡΕΠΕΙ να ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΛΥΤΡΩΣΗ που σε προσφερει δωρεαν ο Χριστος. Γαλατας 2:16.
Ευχομαι να την παρεις με την πιστη σου στον Χριστο, απο τον Σωτηρα Χριστο. Αν το κανεις θα γινεις και θα εισαι αληθινος χριστιανος, και αιωνιως ΑΣΦΑΛΗΣ.
...ΠΑΣ ΟΣΤΙΣ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΘΕΛΕΙ ΣΩΘΕΙ..! Ρωμ. 10:13.
Με χριστιανικη αγαπη.
ΓΣΑ.