_______________________________

Iδού έρχομαι ταχέως !!!

Iδού έρχομαι ταχέως !!!

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ Stavros Barotsakis

Stavros Barotsakis
ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό για μας σήμερα.
Μην βάζεις τον εαυτό σου στην ίδια μοίρα με το πλήθος, στην ίδια μοίρα με την Ελλάδα, στην ίδια μοίρα με τον κόσμο. Μην επιτρέπεις η "μοίρα", το μέλλον που προαναγγέλλεται για τη γη να ταυτίζεται με το μέλλον της ζωής σου, της οικογένειάς σου. Μην λες μας εξαθλιώνουν, μας φτωχαίνουν, μας καταστρέφουν, μας πουλούν. Μην λες δεν θα υπάρχουν δουλειές για τα παιδιά μας, μην λες δεν υπάρχουν δουλειές για εμάς, τι θα μας ξημερώσει αύριο;

Ποια είναι η δύναμή σου; Αυτή που ο διάβολος μέσα από το πνεύμα του κόσμου σού έδινε μέσα από την κοσμική ευημερία, μέσα από την υπόσχεση ότι μπορείς να έχεις τη δύναμη να κάνεις ότι θέλεις. Τώρα καθώς το πνεύμα αυτό κλωτσιέται έξω από τη σκηνή φανερώνεται η γύμνια του εαυτού σου. Τώρα έχεις φόβο. Θλίψη. Αδυναμία. Δεν έχεις ζωή και τρέμεις σαν ψάρι έξω από τα νερά που σε συντηρούσαν και σε έκαναν να αναπνέεις με βράγχια. Τώρα δεν μπορείς να αναπνεύσεις γιατί τα νερά ο Κύριος τα τράβηξε και πρέπει πάλι να αποκτήσεις πνευμόνια να ζήσεις στο περιβάλλον του Θεού, να αναπνεύσεις από τον Θεό, να αφήσεις επιτέλους τον Θεό να πνεύσει μέσα σου ζωή.

Διαχώρισε λοιπόν τον εαυτό σου. Εγώ είμαι ο Θεός σου, θα σου κρατώ το δεξί σου χέρι. Διαχώρισε τον εαυτό σου. Δεν είσαι όπως τα έθνη, χωρίς ελπίδα. Δεν είσαι στο ίδιο "καζάνι" μαζί τους.

Το μέλλον σου δεν είναι ταυτισμένο με το μέλλον της Ελλάδας. Η Ελλάδα είναι ταυτισμένη με το μέλλον το δικό σου.

Αυτή η χώρα είναι ταυτισμένη με το μέλλον το δικό σου. Θα σταθείς ως άνθρωπός μου; Θα σταθείς με τη πλευρά του Θεού; Εκεί υπάρχει σωτηρία. Εκεί υπάρχει μέλλον. Εκεί υπάρχει ζωή. Zωή που έρχεται από τον Πατέρα μέσα από τον Ιησού Χριστό. Υπάρχει μέλλον κι αν σταθείς με τον Κύριο, η βασιλεία του θα φανερωθεί και το θέλημά Του θα εκπληρωθεί.

Διαχώρισε τον εαυτό σου όχι με πράξεις. Διαχώρισε τον εαυτό σου όχι με εκπλήρωση διαταγμάτων. Διαχώρισε τον εαυτό σου μέσα στη συνείδησή σου. Δώσε χώρο στον Κύριο να σου μιλήσει. Να σε βεβαιώσει ότι είσαι ξεχωριστός – ξεχωρισμένος. Εσύ είσαι φως. Εσύ είσαι το αλάτι της γης. Εάν το αλάτι της γης διαφθαρεί, με τι θα αλατισθεί η γη;

Λοιπόν πού βρίσκεσαι; Πού είσαι; Κάπου ανάμεσα στον κόσμο; Εγκαταλειμμένος, ξεχασμένος, χαμένος στο πλήθος; Στο ίδιο "τρένο"; Έχεις ταυτίσει το μέλλον σου με την μάζα που κινείται επηρεασμένη από το πνεύμα του κόσμου χωρίς Θεό;

ΒΓΕΣ. ΞΕΧΩΡΙΣΟΥ. ΣΗΚΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ. ΣΤΑΣΟΥ. ΣΤΗΣΟΥ. Παιδί Θεού. Προφήτη του Θεού. Ιερέα του Θεού. Βασιλικό Ιεράτευμα. Έθνος άγιο. Λαός τον οποίο εξέλεξε ο Θεός να εξαγγείλει τις αρετές Του.

ΜΗΝ ΤΑΥΤΙΖΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΒΡΕΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΣΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΕΛΛΟΝ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. Γιατί το έθνος αυτό περιμένει τους ανθρώπους του Κυρίου. Το μέλλον αυτής της χώρας κρέμεται από το δικό σου μέλλον. Εάν εσύ σταθείς, η χώρα θα έχει μέλλον.

Μην κοιτάς λοιπόν στο μέλλον της Ελλάδας πότε και αν αλλάξει ώστε τα πράγματα να καλυτερέψουν για εσένα. Η Ελλάδα κοιτάζει σε εσένα. Εάν βρεις το μέλλον σου στον Κύριο, τότε η Ελλάδα θα αποκτήσει Ελπίδα και μέλλον. Γιατί εσύ είσαι κεφαλή και όχι ουρά.

Κοίτα τον Οχοζία, Β' Βασιλέων 1:2 τον βασιλιά του Ισραήλ, πόσο ανόητα φέρθηκε. Ρώτησε για το μέλλον του τον Βεελζεβούλ. Τον θεό της Ακκαρών. Ποιόν Θεό ρωτάς εσύ σήμερα για να μάθεις το μέλλον σου; Από ποιόν περιμένεις να ακούσεις καλή είδηση για να στηριχτεί η καρδιά σου; Πρόσεχε. Ο λόγος μου βγήκε ενάντια στον Οχοζία και πέθανε όχι εξαιτίας της αρρώστιας του, αλλά εξαιτίας της κρίσης Μου εναντίον του επειδή ρώτησε τον Βεελζεβούλ τον θεό της Ακκαρών σαν να μην υπήρχε Θεός στον Ισραήλ Β' Βασιλέων κεφ1:16. Μην βασίζεσαι στο τι λένε οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Μην ρωτάς τους ηγέτες του τόπου σου, τους ηγέτες άλλων Εθνών.

ΠΡΟΣΕΧΕ! ΜΗΝ ΡΩΤΑΣ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δες ο Ιηού, ο χρισμένος του Κυρίου, ο βασιλιάς του Ισραήλ, όταν συνάντησε τον Ιωναδάβ Β' Βασιλέων 15:16 του είπε: Είναι η καρδιά σου ευθεία, όπως η καρδιά μου με την καρδιά σου; Αν είναι δώσε το χέρι σου. Και του έδωσε το χέρι του, και τον ανέβασε κοντά του στην άμαξα. Και είπε. Έλα μαζί μου και δες τον ζήλο μου υπέρ του Κυρίου. Και τον έβαλαν να καθίσει επάνω στην άμαξά του.

Έτσι σήμερα στέκεται ο Χρισμένος Ιησούς μπροστά σου. Δεν είναι ημέρα παιδείας, είναι μέρα απόφασης. Είναι η καρδιά σου ευθεία, όπως η καρδιά Του με την καρδιά σου; Εκείνος το καθιστά δεδομένο, η καρδία Του είναι ευθεία με την δική σου. Εάν είναι κι η δική σου μαζί Του, πιάσε το χέρι Του και Αυτός θα σε ανεβάσει στην άμαξά Του και θα δεις τον ζήλο Του υπέρ του Πατέρα Του.

Θα δεις την εκπλήρωση του θελήματος του Πατέρα για αυτή τη χώρα. Θα ζήσεις την εκπλήρωση του θελήματος του Θεού για την Ελλάδα.ΑΜΗΝ !!!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
avros Barotsakis
«Παρατήρησα εγώ όλα τα έργα μου, που έκαναν τα χέρια μου, και όλο τον κόπο που κατέβαλα, και είδα ότι όλα είναι ματαιότητα και δεν υπάρχει όφελος πάνω στη γη» Εκκλ.2:11

Λόγια βγαλμένα από την πείρα ζωής ενός ανθρώπου του Θεού,που είδε,γνώρισε,και γεύτηκε τα πάντα, του Βασιλιά Σολομώντα. Αφού απέκτησε πολλά πλούτη, και απόλαυσε όλα όσα μπορεί να δώσει η ζωή, κατέληξε σ αυτό το συμπέρασμα. Αλλά γιατί αυτή η τόσο απογοητευτική διαπίστωση; Ο Λόγος του Θεού μας το λέει. Γιατί ο άνθρωπος γεννήθηκε με σκοπό να γνωρίσει,και να ζει με τον Θεό,για τον Θεό. Δεν είναι ο κύριος σκοπός της ύπαρξής του ανθρώπου,να αποκτήσει και να απολαύσει υλικά πράγματα και φθαρτές αξίες. Έχοντας μέσα του ξεπεσμένη κι αμαρτωλή θέληση,εξαιτίας της ανυπακοής του, οδηγήθηκε μακριά από τον Θεό και την αγάπη Του. Κι εδώ που τελικά έφτασε, ξετυλίγεται ένα θαύμα,κι ένα δράμα μαζί. Το θαύμα της αγάπης του Θεού που λέγεται Ιησούς Χριστός, μιας αγάπης που θυσίασε και θυσιάστηκε στο σταυρό του Γολγοθά για να του ετοιμάσει τέλεια σωτηρία,και το δράμα της αδιαφορίας και της αποστροφής του άσωτου παιδιού απέναντι στον Σωτήρα Χριστό.

Όσο έχεις λοιπόν ακόμα την ευκαιρία που δίνει ο Θεός, γύρνα σ Εκείνον με πίστη και μετάνοια που σε περιμένει,και θα σωθείς. Το αίμα Του καθαρίζει από κάθε αμαρτία Α' Ιωάν.1:7...
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>