_______________________________

Iδού έρχομαι ταχέως !!!

Iδού έρχομαι ταχέως !!!

28-12-2015Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΥΛΑ ΜΑΣ Δημιουργήθηκε Αρχείο "Κώστα Μεταλληνού" το οποίο συνεχώς θα ενημερώνεται.. Για να το δείτε, πατείστε εδώ



Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΥΛΑ ΜΑΣ




Δημιουργήθηκε Αρχείο "Κώστα Μεταλληνού" το οποίο συνεχώς θα ενημερώνεται.. Για να το δείτε, πατείστε εδώ
    Μπορείτε να ακούτε το κήρυγμα της Κυριακής από την Εκκλησία Λιπασμάτων. Για να το ακούσετε πατήστε εδώ
    Άρχισαν τα μαθήματα Κυριακής πρωί πριν από το Κύρηγμα. Για να τα ακούσετε πατήστε εδώ
    Δείτε σε ζωντανή μετάδοση κάθε Παρασκευή βράδυ 8μμ. ώρα Ελλάδος μάθημα από την Αγία Γραφή και κάθε Κυριακή πρωί 11πμ. ώρα Ελλάδος το Κύρηγμα του Ευαγγελίου στη διεύθυνση: www.livestream.com/

evangelicalchurch

Συρία
10.03.12
Χριστιανοί, σε μια απελπισμένη προσπάθεια να φύγουν από την πολιορκημένη συριακή πόλη Χόμς, πιάνονται στα διασταυρωμένα πυρά. Δεν είναι ασφαλείς ούτε καν στα σπίτια τους, καθώς οι τρομοκράτες εισβάλλουν και λεηλατούν τις περιουσίες τους.

Οι αντάρτες, που όλο και πιο πολύ επηρεάζονται από τους Σουνίτες Ισλαμιστές, πηγαίνουν από σπίτι σε σπίτι, αρπάζοντας ό,τι θέλουν – ακόμα και τις πόρτες – για να χρηματοδοτήσουν την εκστρατεία τους εναντίον των κυβερνητικών δυνάμεων. Για να μην συλληφθούν, οι αντάρτες διαφεύγουν, κάνοντας τρύπες στους τοίχους που χωρίζουν τα σπίτια.
Διαβάστε περισσότερα...

Πακιστάν
10.03.12
Ένας Χριστιανός φοιτητής δεν μπήκε στη Κρατική Ιατρική Σχολή, εξαιτίας του συστήματος στο Πακιστάν που προσφέρει 20 βαθμούς σε Μουσουλμάνους που έχουν μάθει απ’ έξω το Κοράνι.

Ο Χαράν Αρίφ, πήρε «Α» στις εισαγωγικές εξετάσεις του, αλλά χρειαζόταν 0.0255% ακόμα για να μπει σε πανεπιστήμιο της κυβέρνησης.

Ισχυριζόταν ότι η γνώσεις του για την Αγία Γραφή ήταν ισότιμες με τις γνώσεις ενός Μουσουλμάνου που είχε μάθει απ’ έξω το Κοράνι. Προσπάθησε να δείξει τα πιστοποιητικά του για Βιβλική Εκπαίδευση, αλλά οι αρχές είπαν ότι δεν είχαν αρμοδιότητα να τα δεχθούν.

BARNABAS FUND


Ασια Μπιμπι Πακιστάν     Εκτύπωση     E-mail
20.05.11
H Ασια Μπίμπι, βαριά άρρωστη, φοβάται για τη ζωή της ύστερα από τρεις μήνες σε απομόνωση

Η Χριστιανή που καταδικάστηκε σε θάνατο για βλασφημία, αρρώστησε με ανεμοβλογιά εξαιτίας των ανθυγιεινών συνθηκών στο κελί όπου κρατείται.
Η Ασια είναι άρρωστη, σε απομόνωση και υπάρχουν ανησυχίες για τη ζωή της. Το παράπονο προέρχεται από τον Χαρούν Μπαρκέτ Μασίχ, Πρόεδρο του Foundation Μασίχ: «Η Ασια Μπίμπι έχει ανεμοβλογιά. Κρατείται σε απομόνωση πάνω από 3 μήνες. Ανησυχούμε για την υγεία της γιατί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο είναι κλειδωμένη στο κελί της. Δεν έχει τη δυνατότητα να καθαρίσει το δωμάτιό της ή τα σεντόνια στα οποία κοιμάται. Παρ' όλη την αδιαθεσία της, περνάει το χρόνο της με νηστεία και προσευχή για όλους. Προσπαθούμε να της στείλουμε ένα γιατρό. Μέχρι τώρα δεν έχει ιατρική περίθαλψη... Παρακαλώ, συνεχίστε να προσεύχεστε».

Η κατάσταση των Χριστιανών στο Πακιστάν φαίνεται ότι χειροτερεύει μέρα με την ημέρα. Οι εξτρεμιστές γίνονται ολοένα και πιο βίαιοι. Αυτός ο αυξανόμενος εξτρεμισμός δημιουργεί ανησυχία όχι μόνο στις μειονότητες αλλά και στη κυβέρνηση.

Asia Bibi     
10.01.11 
Για πρώτη φορά στην ιστορία, το Πακιστάν καταδίκασε μια Χριστιανή σε θάνατο για βλασφημία.
 Στις 8 Νοεμβρίου, η Ασία Μπίμπι καταδικάστηκε σε θάνατο από ένα δικαστή που της επέβαλε επίσης πρόστιμο 864 ευρώ (που αντιστοιχεί με το μισθό 2 ½ χρόνων ενός ανειδίκευτου εργάτη).
 Η Ασία συνελήφθη στις 19 Ιουνίου, 2009, και κατηγορήθηκε για βλασφημία ύστερα από μια θρησκευτική συζήτηση που είχε με τις συνεργάτιδές της. Πολλές από τις ντόπιες γυναίκες, ανάμεσά τους και η Ασία, δούλευαν στο αγρόκτημα ενός Μουσουλμάνου γαιοκτήμονα. Στη διάρκεια της δουλειάς τους, πολλές γυναίκες πίεζαν την Ασία να αρνηθεί τον Χριστό και να ασπασθεί το Ισλάμ. Η οικογένειά της είναι μια από τρεις χριστιανικές οικογένειες σ’ ένα χωριό με περισσότερες από 1500 οικογένειες.
 Στις 19 Ιουνίου, έγινε μια έντονη συζήτηση ανάμεσα στις γυναίκες για την πίστη τους. Οι Μουσουλμάνες μιλούσαν στην Ασία για το Ισλάμ, και η Ασία ανταποκρίθηκε λέγοντάς τους ότι ο Χριστός πέθανε στον σταυρό για τις αμαρτίες μας. «Ο Χριστός μας είναι ο αληθινός προφήτης του Θεού,» φέρεται ότι τους είπε. 
 Όταν άκουσαν αυτά τα λόγια, οι Μουσουλμάνες θύμωσαν και άρχισαν να χτυπάνε την Ασία. Τότε την πήραν κάποιοι άνδρες και την κλείδωσαν σ’ ένα δωμάτιο. Ανακοίνωσαν από τα μεγάφωνα του τζαμιού ότι θα μαυρίσουν το πρόσωπό της και θα την κάνουν να παρελάσει στους δρόμους του χωριού σ’ ένα γαϊδούρι.
 Ντόπιοι Χριστιανοί πληροφόρησαν την αστυνομία και η Ασία τέθηκε υπό προστατευτική κράτηση. Μουσουλμάνοι ηγέτες την πίεζαν να αποκηρύξει την πίστη της.
 Συνεργάτες μας στο Πακιστάν λένε: «Παρόλο που η Ασία έχει μεγάλο θάρρος, τα όνειρά της ότι θα απελευθερωθεί, έχουν εξατμιστεί πια. Παρακαλώ, προσευχηθείτε για την ενθάρρυνσή της, για δύναμη και προστασία. Είναι μητέρα 5 παιδιών.

Η Οργάνωση Διεθνής Απελευθέρωση ανησυχεί ότι η θανατική ποινή εναντίον της Ασίας θα δημιουργήσει ένα ολέθριο προηγούμενο.




     
    Ιράν

<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 Επόμ. > Τελευταία >>